Sayfa 638/1030 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    Türkiye'de bütün krizler kur yüzünden olmuştur. Bizim yapmamız gereken cari fazla veren ekonomik modele yönelmek. Herkes yüksek katma değerli teknolojik ürünler ihraç etmemiz gerektiğini söylüyor. İyi de kardeşim elimizi tutan mı var? Yüksek teknoloji için matematik ve fen bilgilerinde üst seviye eğitim veriyor olman lazım. Bugün başlasan 20 yıl sonra semeresini alırsın. Türkiye'nin kurtuluşu kısa vadede turizm ve tarımdır. Hollanda'nın yıllık tarım ürünleri ihracatı bizim toplam ihracatımızdan fazla.
    Malesef tarım sizlere ömür. Toprak reformu yapılmadığı için toprak bölük pörçük. Verimsizlik had safhada. Üstelik çalışacak adam da yok necip türk milleti çok zenginledi ya masa başı iş istiyor. Hükûmet bir şeyler yaptı büyük araziler tek elde toplansın diye ama toprak sahibi ölecek, mirasçılar malı paylaşmak mümkün olmadığı için satacak, alan da böyle böyle çok büyük arazi toplayacak. Eğitim 20 yıl demişsiniz bu dediğim 50 yıl malesef.

Turizm iyi kötü eldeki tek döviz girdimiz malesef.

Konut sektörü komple topu atacak enerji keza aynı şekilde bu goller çıkmaz fakirlesmeyi kabullenip önümüzdeki maçlara bakmak lazım.

Daha kötüsü ise malesef nüfus artışı açısından yaşlıların ve bebeklerin az, yetişkinlerin çoğunluk olduğu ve en çok gelişmemiz gereken ' fırsat penceresi ' önümüzdeki 2045 e kadar 20 yıl. Cümleten geçmiş olsun.

2. burgan 32 vadeli 26.5 oran verdi
    10 aralık vadeli 27.5 mu 32 vadeli 26.5 mu?
    ne dersiniz?

merhaba herkese,
    bugün Anadolubank yenilediğim vadeli mevduat 32 gün % 26.75 > 500 k.

bol kazançlar

Alıntı Originally Posted by m.exclusive Yazıyı Oku
    burgan 32 vadeli 26.5 oran verdi
    10 aralık vadeli 27.5 mu 32 vadeli 26.5 mu?
    ne dersiniz?
    Bonoda %10 stopaj
    Mevduattta %5 stopaj 30.11.2018 kadar.
    Hesabi ona gore yapin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Basligin ana konusuna donelim lutfen.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Syg,
    Birde yağlı domatese kırmızı pul biber yakisir yanına ezine peyniri ..almissindir haralde Çanakkale'de n Ezine yi ne yerdim orda yazları eskiden Küçükkuyu da 2+1 dairem vardı kalabaliklasti ilçe diye sattım ..kum gibi insan kaynıyor ..ben kalabalık sevmiiim..3-4 yıl oldu gitmedim orolara gitsem 1 teneke Ezine alırdım nerde öyle peynir tadı ..Çanakkale'nin zeytinyağı ezinesi ...saygılar bizden dudu reis

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bu basligin ismine guncel domatis fiyatlari da eklenmeli.
    Faizi belirleyen enflasyonun en onemli gostergesi ne de olsa.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Syg,
    gecelik tezgah üstü domates fiyatlari.bim 7 ekonomik halk pazarları 9 lux marketler 12 ..ben 9 dan aldim..10 kilo.. uzun bağladım ..dedim 10 kilo alırsam eve taşıma masrafı varmi..dedi 4 lira alırız...bende hazirlayin domatesi elden tasiyacagim dedim..dedim şimdi alsam 32 gün sonra ödesem ..o zaman % 6 faiz koyarız dedi )

Sayfa 638/1030 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •