- '' nerden buldun '' yasası yok diye biliyorum.
- '' nerden buldun '' yasası yok diye biliyorum.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
sanırım soruyu yanlış anladınız. veraset vergisi öyle ya da böyle hesaplanır tabi de.. ben soruyu; itfaya kadar tutmak niyetiyle alınan kağıt vefat yüzünden itfa öncesi nakde mi çevrilir ve bundan dolayı değer artışı vergisi çıkar mı? (bence çevriliyorsa çıkar mantıken).. yoksa eurobond olarak varislere aktarılır/bölüştürülür mü? diye anladım ben.
buna cevap ararken, vefat durumunda hisse senedi intikalinde uygulama nasıl oluyora bakmak fikir verecektir sanırım. onu da ben bilmiyorum![]()
miras kalan tahviller , sınırı aşıyor ise vi vergisine tabidir.
eğer vergi çıkar ise , başka kaynaktan veya tahvil satılarak ödenebilir.
tahviller , mirasçının hesabına virmanlanır
alış maliyeti , ölüm tarihindeki fiyat arasındaki vergiyi araştırmak lazım .
babam vefat ettiğinde , limit altında kaldığından hiç bir vergi çıkmamıştı
ancak araştırmak lazım.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
ah para olcak. hemen hepsi 100 ün altında.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...83310770_1.pdf
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
3 senedir full tl temettü diye tutturdum.Fakat döviz bazlı da bir gelir kaynağı olmalıymış.
Hata etmişim.
Kupon oranı yıllık %7-8 olana fitim.
Kupon tarihlerinde hesabınıza dolar olarak mı yatıyor yoksa kur fiyatından tl çevirilip mi yatıyor?
Saygılar.
Son düzenleme : onurbey; 20-03-2020 saat: 18:05.
İnternet bankacığında hangi bankalarda var acaba bu Bond’lar malum corona var şu anda
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri