Sayfa 757/1000 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

1. Başka ülke eurobondlarına yatırım yapan var mı?

Mısır'ın CDS'ine baktım 530-540 civarı, 2050 vadeli eurobond'unun yıllık getirisi %9,8. Ne dersiniz?
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Başka ülke eurobondlarına yatırım yapan var mı?

Mısır'ın CDS'ine baktım 530-540 civarı, 2050 vadeli eurobond'unun yıllık getirisi %9,8. Ne dersiniz?
    Bunlara IBRK üzerinden mi bakıyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Başka ülke eurobondlarına yatırım yapan var mı?

Bunlara yatırım yapmamız mümkün mü? Hangi aracı kurumdan alacağız? Gerçi alsak bile Mısır'ın eurobonduna nasıl güveneceğiz? Her an gümleyebilir.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

4.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bunlara IBRK üzerinden mi bakıyorsunuz?
    Evet oradan takip ediyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Bunlara yatırım yapmamız mümkün mü? Hangi aracı kurumdan alacağız? Gerçi alsak bile Mısır'ın eurobonduna nasıl güveneceğiz? Her an gümleyebilir.
    Türkiye'de kim sağlar net olarak bilemiyorum. Ziraat bankası websitesinde sağlayabileceğini yazmış. Ama bunlar ülkemizde likit olmadığı için IBRK'da da olduğu gibi, minimum giriş rakamlarının 100bin-200bin dolar gibi bir meblağ olacağını sanıyorum.

Mısır afrikanın ticaret merkezi 3 ülkesinden birisidir. Orada daha çok siyasi risk var gibi duruyor. Bir de etiyopya'nın nil nehrine kurduğu baraj yüzünden biraz gerginleşmişler.

Türkiye'de kim sağlar net olarak bilemiyorum. Ziraat bankası websitesinde sağlayabileceğini yazmış. Ama bunlar ülkemizde likit olmadığı için IBRK'da da olduğu gibi, minimum giriş rakamlarının 100bin-200bin dolar gibi bir meblağ olacağını sanıyorum.

Mısır afrikanın ticaret merkezi 3 ülkesinden birisidir. Orada daha çok siyasi risk var gibi duruyor. Bir de etiyopya'nın nil nehrine kurduğu baraj yüzünden biraz gerginleşmişler.
    ülkelerinin eurobondlarını toplu halde görebileceğimiz bir site var mı bildiğiniz?
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

7. https://www.interactivebrokers.com/e....php?f=45559#/ buraya giriyorsunuz, sağdan "non-us sovereign bonds"'a tıklayıp aşağıda
    "Country Issuer" sekmesinden ülkeyi seçip inceleyebilirsiniz. Ancak piyasa zannedersem tatil sebebiyle sığ ve çoğu değer mevcut değil.

https://www.interactivebrokers.com/e....php?f=45559#/ buraya giriyorsunuz, sağdan "non-us sovereign bonds"'a tıklayıp aşağıda
    "Country Issuer" sekmesinden ülkeyi seçip inceleyebilirsiniz. Ancak piyasa zannedersem tatil sebebiyle sığ ve çoğu değer mevcut değil.
    Teşekkür ederim.

Sayfa 757/1000 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •