Sayfa 964/1000 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,705 - 7,712 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    teyitli mi bu. yoksa sizin baklava badem ezmesi fiyatları gibin bi şey mi

son zamanlarda icbc den yüklü miktar çektiniz mi? ya da swift yaptınız mı..? dediğiniz tecrübe mi duyum mu?

tecrübe değil de şehir efsanesiyse yanıltıcı olur. 80 milyon okuyor burayı
    Ben sanal dünyaya yazdığım her yazı doğru ve teyitlidir bizzat olayı ben yapmışımdır yada görgü şahidi olmuşumdur işkembeden salladığım tek yazı yazmadım yazmamda . Ben dürüstlüğe ve samimiyete inanırım karşındakinden onu beklersin vs vs konuya dönecek olursak Swift yapmadım elden çektim hep . En son Mart sonu Nisan başı gibi çektim kendim tecrübesi aile ve tanıdıklarında bilgisi o yönde idi sorun olmadı . Yanlız para çekerken liste alın bazı paralar yıpranmış oluyor başka banka kabul etmiyor . 100 dolarları .

Tabi her şube aynı olur mu onu bilemem tabi ki . Şube müdürü insiyatifi diye birşey var .

bugün kartımı yuttu bir şube ATM si o bankadan değildi kartım ben dedim bu şubenizin özel bankacılık müşterisiyim üç gün sizin yazışmanızı mı bekleyeceğim verin kartımı dedim tutanak tuttu personel kartı verdi bana sesimi çıkarmasan kart şubede yatacaktı .

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ben sanal dünyaya yazdığım her yazı doğru ve teyitlidir bizzat olayı ben yapmışımdır yada görgü şahidi olmuşumdur işkembeden salladığım tek yazı yazmadım yazmamda . Ben dürüstlüğe ve samimiyete inanırım karşındakinden onu beklersin vs vs konuya dönecek olursak Swift yapmadım elden çektim hep . En son Mart sonu Nisan başı gibi çektim kendim tecrübesi aile ve tanıdıklarında bilgisi o yönde idi sorun olmadı . Yanlız para çekerken liste alın bazı paralar yıpranmış oluyor başka banka kabul etmiyor . 100 dolarları .
    onu bunu bilmem ben takılmaya devam ederim. o kadar hukukumuz olsun artık

verdiğiniz bilgi için teşekkürler. hatırlayamadığım her ne sebeplerden idiyse çekindiğim bankalardan biriydi.

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

Tabi her şube aynı olur mu onu bilemem tabi ki . Şube müdürü insiyatifi diye birşey var .

bugün kartımı yuttu bir şube ATM si o bankadan değildi kartım ben dedim bu şubenizin özel bankacılık müşterisiyim üç gün sizin yazışmanızı mı bekleyeceğim verin kartımı dedim tutanak tuttu personel kartı verdi bana sesimi çıkarmasan kart şubede yatacaktı .
    Bazı bankalar üzeri kaseli,noktalı,damgalı vs banknotları da kabul etmiyor. Genelde katılım bankalarının dolarları hep işaretli malum Ben onları ATM'den yatırıyorum mecburen alıyorlar.

4. XS1711581337
    filabank
    vade:21.01.2023
    verim:%21,68
    kupon:%6

bilemedim şimdi hımmmm

5.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    XS1711581337
    filabank
    vade:21.01.2023
    verim:%21,68
    kupon:%6

bilemedim şimdi hımmmm
    Bu kıymetin İşYatırımda satış fiyat 97.42 efektif getirisi %10.42'ye geliyor. %21.68'e nasıl ulaştın?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu kıymetin İşYatırımda satış fiyat 97.42 efektif getirisi %10.42'ye geliyor. %21.68'e nasıl ulaştın?
    tanımadığın kişiye senli soru sorulmamalı

7. twitterda cds 872 diyen de var, 900 ü geçti diyen de.. 805 e indi diyen de. var mı bilen

8. Beyler selamlar. Forumda ki kişilerin Eurobond hakkında bilgi seviyesi benden daha iyi olduğu için bir soru sormak isterim.

Elimde bir miktar USD bazlı TC Hazine Eurobond'u var. Yükselen CDS veya daha başka sebeplerden dolayı moratoryum ilan ederse TC hazinesi, Eurobond'un ödemesini USD bazlı alamıyacağım gibi duruyor ama TL bazlı ödemeyi alabilir miyim? Veya ödemeyi TL bazlı alabilmem için hukuki süreç başlatmam gerekir mi?

Sayfa 964/1000 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •