paralel gidiyor kesmedi daha
PARA GIRISI PARA CIKISI ALAN SATAN
____________V_K____________
Originally Posted by mert45 Ben şimdi denize gireceğim Canlı ekranı olan bir arkadaş XU030 1 dk grafiğinde 50 ve 200 EMA kesişirse dakikasını ve o an fiyatı yazarsa çok sevinirim..şimdiden teşekkürler Görüntü şimdilik bu .... Reiz boğuldunmu yoksa tövbeler tövbesi ....bir ses ver merakta kaldık
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda :
İyi akşamlarrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnnnn 10.7.18 Kapanış Borsa işte bazen olur böyle şeyler
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Dün 8.78 gören GARAN bugün 8.04 gördü şimdi 8.08(-%5.60) Dün 8.78 gören GARAN bugün 7.87 kapattı.(-%8.17) Rakamlarla arası iyi olanlar ne görüyor ? Kriptoloji nedir ? Originally Posted by mert45 Dün hemen hemen tüm şorterleri stoplattılar bugün de longerleri ...inan çok yaramazlar haa
Originally Posted by mert45 HALKB 8.11 BENİM SATMAMI BEKLEMİŞ HALKB 7.35-36 ,dün sattığıma hayıflanmıştım bugün farklı duygular içindeyim...geleceği bilemeyiz ,bir şey olduysa demek olması gerekiyormuş ki oldu.
Originally Posted by sinterklass Artık canlı ekranım bile yok Üzülme ,zamanı gelince olur gene
Originally Posted by oscar77 Kaybetmeye oynasak, pozisyon alsak... Olma mıı..!?!? ................ Bazen aklıma gelmiyor değil hani mesela bir gösterge AL verdiğinde satalım.
Forum Rules
Yer İmleri