-
bir şey sormak istiyorum kamuda (benim yerim kamu) gece mesaileri hep vardır özellikle yönetim kesiminde hep geceleri çalışılır ya da çalışılır gibi yapılır. gündüzleri beyleri yerinde bulamazsın gelen gidenden işlerle ilgilenmezler geceleri ise çoğunlukla bir şey yapmadan oturulur ve bunun adı fazla çalışma çoğunlukla biz olmasak vatan batardı olur (tabii onlar kaldığı için nöbette personel kalır uzman/lar, sekreter/ler, şöförler, servis elemanları gibi)...hoş büyük çoğunluğu da eve gitse işyerindeki yalakalığı ( tabirimi mazur görün lütfen ama başka tabir hafif kalır) evde göremeyecekleri için işyerini eve tercih edenlerden oluşmaktadır... ayrıca kesinlikle yetki devri yapılmadığı yerlerine yeni adam hazırlamaktan korktukları için orada sürekli oturup kalanlar da cabası...
kamu böyle peki özel sektörde mesailer gerçekten(üst yönetim için) gerekli mi? çoğu iş uzaktan idare edilemez mi?
sorumu garipsemeyin çünkü etrafa örnek verdiğim bir çok mesajı burada okuyorum. madem mesailer yapılıyor madem yönetim kademesi gerçekten sistemi buradan sorgulayabilirsek belki düzeltecek birilerine ulaşır veya o sürece katkıda bulunabiliriz...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri