-
"temettü hisseleri"
genellemesi yapmayın derdimiz buuuuuu
temettü hissesiyle şöyle kazandım temtetü hissesi güven verir temettü şöyle güzeldir temettü emeklilik yatırımıdaır temettü hissesine yatırım yaptım. diyerek GENELLEME yapıyorsunuz.
Siz böyle dediğinizda adam en dandık ama temettü dağıtmış bir şirketide sizin yüzünüzden alıyor. Birde yetmezmiş gibi orda burda benim hissem şöyle güzel su kadar temettü dağıtıyor diye propaganda yapıyor.
bu forma bir bakın neler sorulmuş. SORU ŞEKİLLERİNİ BİR İNCELİYN BAKIN NE DEMİŞLER:
1-ARKADAŞlar en yüksek temettü veren hisselerin bir listesi var mı ?
2-arkadaşlar hangi temettü şirketine yatırım yapmalıyım ?
3-arkadaşlar xxxx hissesi en yüksek temettüyü veriyor bence hiç kaçırmayın
4-arkadaşlar emelklilik planım var temettü veren şu şu şirketleri seçtim
5-Arkadaşlar istikrarlı temettü dağıtan şirket listesi var mı ?
BUNLARI SORUYORLAR soYLUYORLAR SİZCE NEDEN BU ALGI YARATILMASA SORULACAK sORULAR SÖYLE OLMALIyDI.
1-Arkadalşar yüksek kar eden bübyen şirketlerin listesi var mı ?
2-arkadaşlar büyümesi hızlı ve karlı şirketlerden hangisini almalıyım ?
3-arkadaşlar xxxx hissesi yüksek oranda ve istikrarlı kar ediyor bence hiç. kaçırmayın
4-arkadaşlar emelılık planım var istikrarlı büyeyen ve karını her donem arttıran şu şirketleri seçtim
5-arkadaşlar istikrarlı büyümeye sahip şirket listesi var mı ?
DOĞRU SORULAR BUNLARDIR. YANLIŞ SORULAR YUKARDAKİ İLK 5 MADDEDİR.
EĞER BU ALGI YARATILMASAYDI ALTTAKi 5 soruyu soracaktı insanlar.
Sonra gidiyor adamlar temettü listesinden hisse seçiyor 1 sene sonra hisse temettü dağıtmayacam diyor gidip o hisseyi satıyor.
SAÇMALIK DÜZGÜN BÜYEYEN BİR ŞİRKET BİR kaç dönem temetTÜ DAGITMAYABİLİR BUNDA kötÜ BİRŞEy YOK AMA algılAR ONU TEmetTÜ DAgıTANIN IYI OLDUGUnA IKnA ETTİĞİ İÇİN GEÇMİşTE DagıTIP BUGUN dagıTMAZSA kakA şirKETİ OLUYOR.
KİMSEYLE bir derdimiz yokkki hocalar bizim insanlar doğru soruları sorsun dogru seyi anlatsın istiyoruz.
yukardaki ilk 5 maddelerdeki sorular yanlışmı derseniz elbetteki yanlış bunun için tonlarca örnekle anlattık temettünün MANTALITESINI kötülüğünü DEĞİLLLLLLLL MANTALITESINI BILANCODA NEyIN DEGIStıgını neYIN geri neyin ileri oldugunu.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri