-
2010 yılından beri aynı tartışmalar bir türlü bitmedi. O zamanlarda bu tartışmalar yapılırken kendi bildiğimi yapıp sağlam temettü şirketlerine ortak oldum. Şimdi senelik %25 %40 arası temettü verimi olan kağıtlarım var. Herkez kendi doğrusunu uygulasın yatırımlarında. Kendi fikirlerimizi başkasına zorlayarak kabul ettirmek hiç mantıklı değil. Aynı tartışmaları sürekli ısıtıp ısıtıp piyasaya sürmenin zevki nedir anlamış değilim. Yemek bile 1 ısıtmadan sonra bozuluyor. 5 yıldır temettü şirketlerine yatırım yapıyorum portföyüm 3 katına çıkmış bana sen yanlış yapıyorsun diyen insanın en azından 5 yılda 4 kat getiri yapması gerekir. Yapmışsan ispatıyla gösterir bak gördünmü dersin yoksa farazi böyle olsa böyle olurdu demek gerçekten abes. Ben ne robotlara güvenirim, ne programlara. Ne yatırım danışmanlarına nede aracı firmaya. Allah bana akıl vermiş kendi doğrum üzerine hareket ederim. Nasipde varsa kazanırım yoksada kaybederim. Hayat bu kadar basit! 3 günlük dünyada başkasına kendi doğrularını dikta etmek neden? Belkide doğru kağıdı bulacan 1 yılda 10 katını kazanacan ama hayat çizgin son bulduğu için yemek nasip olmayacak. Bu kadar kısa hayatta tartışmak neden? Saygılarımla...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri