"temettü hisseleri"
genellemesi yapmayýn derdimiz buuuuuu
temettü hissesiyle þöyle kazandým temtetü hissesi güven verir temettü þöyle güzeldir temettü emeklilik yatýrýmýdaýr temettü hissesine yatýrým yaptým. diyerek GENELLEME yapýyorsunuz.
Siz böyle dediðinizda adam en dandýk ama temettü daðýtmýþ bir þirketide sizin yüzünüzden alýyor. Birde yetmezmiþ gibi orda burda benim hissem þöyle güzel su kadar temettü daðýtýyor diye propaganda yapýyor.
bu forma bir bakýn neler sorulmuþ. SORU ÞEKÝLLERÝNÝ BÝR ÝNCELÝYN BAKIN NE DEMÝÞLER:
1-ARKADAÞlar en yüksek temettü veren hisselerin bir listesi var mý ?
2-arkadaþlar hangi temettü þirketine yatýrým yapmalýyým ?
3-arkadaþlar xxxx hissesi en yüksek temettüyü veriyor bence hiç kaçýrmayýn
4-arkadaþlar emelklilik planým var temettü veren þu þu þirketleri seçtim
5-Arkadaþlar istikrarlý temettü daðýtan þirket listesi var mý ?
BUNLARI SORUYORLAR soYLUYORLAR SÝZCE NEDEN BU ALGI YARATILMASA SORULACAK sORULAR SÖYLE OLMALIyDI.
1-Arkadalþar yüksek kar eden bübyen þirketlerin listesi var mý ?
2-arkadaþlar büyümesi hýzlý ve karlý þirketlerden hangisini almalýyým ?
3-arkadaþlar xxxx hissesi yüksek oranda ve istikrarlý kar ediyor bence hiç. kaçýrmayýn
4-arkadaþlar emelýlýk planým var istikrarlý büyeyen ve karýný her donem arttýran þu þirketleri seçtim
5-arkadaþlar istikrarlý büyümeye sahip þirket listesi var mý ?
DOÐRU SORULAR BUNLARDIR. YANLIÞ SORULAR YUKARDAKÝ ÝLK 5 MADDEDÝR.
EÐER BU ALGI YARATILMASAYDI ALTTAKi 5 soruyu soracaktý insanlar.
Sonra gidiyor adamlar temettü listesinden hisse seçiyor 1 sene sonra hisse temettü daðýtmayacam diyor gidip o hisseyi satýyor.
SAÇMALIK DÜZGÜN BÜYEYEN BÝR ÞÝRKET BÝR kaç dönem temetTÜ DAGITMAYABÝLÝR BUNDA kötÜ BÝRÞEy YOK AMA algýlAR ONU TEmetTÜ DAgýTANIN IYI OLDUGUnA IKnA ETTÝÐÝ ÝÇÝN GEÇMÝþTE DagýTIP BUGUN dagýTMAZSA kakA þirKETÝ OLUYOR.
KÝMSEYLE bir derdimiz yokkki hocalar bizim insanlar doðru sorularý sorsun dogru seyi anlatsýn istiyoruz.
yukardaki ilk 5 maddelerdeki sorular yanlýþmý derseniz elbetteki yanlýþ bunun için tonlarca örnekle anlattýk temettünün MANTALITESINI kötülüðünü DEÐÝLLLLLLLL MANTALITESINI BILANCODA NEyIN DEGIStýgýný neYIN geri neyin ileri oldugunu.

Alýntý yaparak yanýtla
Sizleri anlamakta güçlük çekiyorum
.Önümüzdeki yýl #EREGL 0,40₺ temettü vermesi halinde temettü gelirim %47,6 olacak...Temettü iyidir hoþtur ama yükselen trend yoksa boþtur.Nokta.

Yer Ýmleri