Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
"Subpoena" ABD yasal sistemi icin gecerli. Baska ulkedeki bir kisi/kuruma boyle birsey yapmalari mumkun degil. ABD Adalet Bakanligi oteki ulkenin Adalet Bakanligina iletiyor. Bankanin da defterleri incelenmisti hatirlarsaniz.

Benim yazdigim kismi tekrar edeyim Halk Bankasi ile ilgili:

Bu OFAC'tan ayri birsey. OFAC'a odaklandigimizdan bunu unutmus gitmistik. Ama kimbilir, hepsi ayni dozen icerisnde hallediliyordur OFAC'la beraber. Ben OFAC' cezasina ayreten ABD'nin dava actigini okumadim.
Hocam subpoena konusunda yanlissin - MAHKEMEDE YARGILANACAK HERKESE MAHKEME CELBI YOLLAR - GONDEREMEZ DIYE BIRSEY YOK.. Ha obur taraf almadim vs ayaklarina yatar o ayri - hatirla filmlerde "You got served" diye bir muhabbet vardir adami punduna getirip eline mahkeme celbi tutustururlar TEBLIG & TEBELLUG KISTASININ SAGLANMIS OLMASI ICIN...

Halkbank icin ADLI BAKIMDAN HICBIRSEY - TEKRARLIYORUM HIC OGLU HICBIRSEY YOK.... Ama bu demek degildir ki NY Southern Disctrict Savcilari (hatirlarlarsaniz ilk basta Preet Bhara idi bizimiler ona Fetocu diyordu, sonra Trump onu kovdu Asyali Deputysi Atilla mahkeme surecinde basindaydi - sonra da Trump asaleten kendine yakin baska birini atadi) mevcut Zarrab & Atilla & Caglayan vs iddianamesine Halkbanki da katacak ek iddianame yazamazlar... Dusuk ihtimal de olda bu ihtimal teknik olarak var - Reis de bunun da onune gecmeye calisiyor..

OFAC ISE IDARI PARA CEZASI OLDUGUNDAN HER TURLU BAGLANIR - HATTA TRUMP KOMPLE WAIVER CIKARIR KIMSE DE BISE DIYEMEZ...

Artik yoruldum anlatmayacagim bu sureci - risk istahina gore insanlar pozisyon alir ona gore kar eder zarar ederler.. Allah herkesin yardimcisi olsun..