Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
Variantlarýn tespiti için Siemens"in çalýþma ortaklýðý anlaþmasý yaptýðý 73 laboratuvardan biri oldu A1 life.

Hangi ülkede varsa variant, onu inceleyip siemense bildirecek, Siemens de o virüse gire tüm laboratuvarlar ile baðlantý kurup, tespit edilme metodunu paylaþýp, birlikte kit geliþtirecek. Mevzu teþhis etmek üzere..

Extra durum ise, ilk kiti gelistirenden alýp tüm laboratuvarlara satmak , 73 ülke...

Patent hakký v.s , icad edende olmak suretiyle

Anlaþmanýn içeriði bu
Öncelikle verdiðiniz bilgiler için teþekkürler. Bu bilgilerin kaynaðýný paylaþabilir misiniz?

Açýk kaynaklarda bu bilgilerin olduðunu sanmýyorum. Anlaþmanýn içeriðini Siemens ten alabileceðinizi zannetmiyorum, bu durumda geriye tek seçenek kalýyor. Bu bilgileri rta veya a1 yaþamdan mý aldýnýz?

Siemens in 73 laboratuvarla çalýþma ortaklýðý anlaþmasý yaptýðýný söylüyorsunuz. Siemens in tweet lerini geriye doðru inceledim. A1 yaþam dýþýnda varyant tespiti konusunda ortaklýk yaptýðý baþka bir firma veya laboratuvardan hiç bahsetmemiþ Siemens.

Bu durumda, Siemens eðer dediðiniz gibi gerçekten 73 laboratuvar ile çalýþýyorsa neden sadece A1 yaþamdan bahsedip onunla kurduðu iþbirliðinden bahsediyor. A1 yaþamý diðerlerinden ayýran nedir?

Sorularýmý cevaplayarak bizi aydýnlatýrsanýz memnun olurum.