Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
Valla burada gülünecek bir şey göremiyorum şahsen. Adamın A1 Capital'de doğrudan sahipliği yok ve 400 milyon Tl borçlanıyor. Yani bu paranın riski tamamen senin, benim ve GLRYH ortaklarının üzerinde.

Bu SPK böyle bir ortaklık yapısı içerisinde A1 Capital'in bu türden taleplerine kesinlikle hayır demesi lazım. Herif parayı alıp Galip gibi tüyse, çık işin içinden...Tam bir rezalet !
400 milyona tuyerse zarar eder. Şu anda en az 2 milyarlık bir gücü var Güler grubunun.

Risk tamamen bizim üzerimizde, kesinlikle katılıyorum bu tesbitine. Spk dan umudum yok. 6 sene önce karakaş Atlantis bilançosu da sahtekarlık görüp ispat ve belge ile suç duyurusunda bulundum spk'ya. İnceleme sonuçlanmış ve 3 gün önce spk suç duyurusunda bulundu şirketin sahipleri hakkında. Tabi bu geçen 6 yıllık surecte 1.5 ton altın hüpletildi. Bankalara da 0.5 milyar lira kredi taktılar. Binlerce yatırımcı mağdur. Stiga tedbir koydurun dedim teee o zaman. Gidin stoğu sayın dedim. Yatırımcı lehine taşınmazlara ve stiga tedbir haczi koyun v.s dedim, şirketin içini sistemli bir şekilde boşaltıyor karakaş ailesi dedim. Spk zahmet edip bı müfettiş dahi yollamadi. Bilançoyu bile inceleyip , o hataları farkedemedi.
SPK: patronlar hokey kulübü

A1 kapital , ne kadar çok nakit para çevirirse, biz o kadar daha fazla kar yazarız değil mi. 400 değil, hatta 1 milyar lira para çevirsin.

Gel gör ki A1 kapital'in borçlanma tahvilini güler ve RTA'ya aldıracak patron. Finansal varlıklar kalemimizde görürüz. Öyle bir şey yaparsa

Kurduğu yeni oluşuma bedavadan borç vermeyiz. A1 kapitale borç veririz biz. Kurduğu şirkete bizi ortak edecek diye düşünüyorum. Anca öyle para akar bizden o risk şirketine

Uluslararası piyasalarda işlem yapmak için ki, yoksa yurtdışından para getirmek için mi , bilemiyorum... O şirketin görevi yurtdışı başıboş paraları A1 kapital bankacılığa transferi etmek de olabilir. Körfez ülkelerinde yahut Rusya yada Afrika , ve yahut Kafkaslar da oluşan para transfer boşluğunu doldurmak . Bugün Rusya'nın parasını change edenler ,milyar USD kazanıyor.
Bilemiyorum, aklımda deli şeyler var. Bugün Soros , mobius, Goldman sachs , Morgan Stanley, Morgan Chase, state street, black rock v.s gibi oluşumların nasıl büyüdüğü aşikar. Yatırım bankacılığı = para transferidir. Yarın birgün kalkıpta Fransa dan boşalan bölgelerde maden sirketi kurarsa şaşırmam. Yahutta petrol gaz yatırımı. Önünü devlet acarsa, yürür gider.