400 milyona tuyerse zarar eder. Þu anda en az 2 milyarlýk bir gücü var Güler grubunun.
Risk tamamen bizim üzerimizde, kesinlikle katýlýyorum bu tesbitine. Spk dan umudum yok. 6 sene önce karakaþ Atlantis bilançosu da sahtekarlýk görüp ispat ve belge ile suç duyurusunda bulundum spk'ya. Ýnceleme sonuçlanmýþ ve 3 gün önce spk suç duyurusunda bulundu þirketin sahipleri hakkýnda. Tabi bu geçen 6 yýllýk surecte 1.5 ton altýn hüpletildi. Bankalara da 0.5 milyar lira kredi taktýlar. Binlerce yatýrýmcý maðdur. Stiga tedbir koydurun dedim teee o zaman. Gidin stoðu sayýn dedim. Yatýrýmcý lehine taþýnmazlara ve stiga tedbir haczi koyun v.s dedim, þirketin içini sistemli bir þekilde boþaltýyor karakaþ ailesi dedim. Spk zahmet edip bý müfettiþ dahi yollamadi. Bilançoyu bile inceleyip , o hatalarý farkedemedi.
SPK: patronlar hokey kulübü
A1 kapital , ne kadar çok nakit para çevirirse, biz o kadar daha fazla kar yazarýz deðil mi. 400 deðil, hatta 1 milyar lira para çevirsin.
Gel gör ki A1 kapital'in borçlanma tahvilini güler ve RTA'ya aldýracak patron. Finansal varlýklar kalemimizde görürüz. Öyle bir þey yaparsa
Kurduðu yeni oluþuma bedavadan borç vermeyiz. A1 kapitale borç veririz biz. Kurduðu þirkete bizi ortak edecek diye düþünüyorum. Anca öyle para akar bizden o risk þirketine
Uluslararasý piyasalarda iþlem yapmak için ki, yoksa yurtdýþýndan para getirmek için mi , bilemiyorum... O þirketin görevi yurtdýþý baþýboþ paralarý A1 kapital bankacýlýða transferi etmek de olabilir. Körfez ülkelerinde yahut Rusya yada Afrika , ve yahut Kafkaslar da oluþan para transfer boþluðunu doldurmak . Bugün Rusya'nýn parasýný change edenler ,milyar USD kazanýyor.
Bilemiyorum, aklýmda deli þeyler var. Bugün Soros , mobius, Goldman sachs , Morgan Stanley, Morgan Chase, state street, black rock v.s gibi oluþumlarýn nasýl büyüdüðü aþikar. Yatýrým bankacýlýðý = para transferidir. Yarýn birgün kalkýpta Fransa dan boþalan bölgelerde maden sirketi kurarsa þaþýrmam. Yahutta petrol gaz yatýrýmý. Önünü devlet acarsa, yürür gider.
Yer Ýmleri