Arama sonucu : 4036 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
    Valla burada gülünecek bir þey göremiyorum þahsen. Adamýn A1 Capital'de doðrudan sahipliði yok ve 400 milyon Tl borçlanýyor. Yani bu paranýn riski tamamen senin, benim ve GLRYH ortaklarýnýn üzerinde.

Bu SPK böyle bir ortaklýk yapýsý içerisinde A1 Capital'in bu türden taleplerine kesinlikle hayýr demesi lazým. Herif parayý alýp Galip gibi tüyse, çýk iþin içinden...Tam bir rezalet !
    400 milyona tuyerse zarar eder. Þu anda en az 2 milyarlýk bir gücü var Güler grubunun.

Risk tamamen bizim üzerimizde, kesinlikle katýlýyorum bu tesbitine. Spk dan umudum yok. 6 sene önce karakaþ Atlantis bilançosu da sahtekarlýk görüp ispat ve belge ile suç duyurusunda bulundum spk'ya. Ýnceleme sonuçlanmýþ ve 3 gün önce spk suç duyurusunda bulundu þirketin sahipleri hakkýnda. Tabi bu geçen 6 yýllýk surecte 1.5 ton altýn hüpletildi. Bankalara da 0.5 milyar lira kredi taktýlar. Binlerce yatýrýmcý maðdur. Stiga tedbir koydurun dedim teee o zaman. Gidin stoðu sayýn dedim. Yatýrýmcý lehine taþýnmazlara ve stiga tedbir haczi koyun v.s dedim, þirketin içini sistemli bir þekilde boþaltýyor karakaþ ailesi dedim. Spk zahmet edip bý müfettiþ dahi yollamadi. Bilançoyu bile inceleyip , o hatalarý farkedemedi.
    SPK: patronlar hokey kulübü

A1 kapital , ne kadar çok nakit para çevirirse, biz o kadar daha fazla kar yazarýz deðil mi. 400 deðil, hatta 1 milyar lira para çevirsin.

Gel gör ki A1 kapital'in borçlanma tahvilini güler ve RTA'ya aldýracak patron. Finansal varlýklar kalemimizde görürüz. Öyle bir þey yaparsa

Kurduðu yeni oluþuma bedavadan borç vermeyiz. A1 kapitale borç veririz biz. Kurduðu þirkete bizi ortak edecek diye düþünüyorum. Anca öyle para akar bizden o risk þirketine

Uluslararasý piyasalarda iþlem yapmak için ki, yoksa yurtdýþýndan para getirmek için mi , bilemiyorum... O þirketin görevi yurtdýþý baþýboþ paralarý A1 kapital bankacýlýða transferi etmek de olabilir. Körfez ülkelerinde yahut Rusya yada Afrika , ve yahut Kafkaslar da oluþan para transfer boþluðunu doldurmak . Bugün Rusya'nýn parasýný change edenler ,milyar USD kazanýyor.
    Bilemiyorum, aklýmda deli þeyler var. Bugün Soros , mobius, Goldman sachs , Morgan Stanley, Morgan Chase, state street, black rock v.s gibi oluþumlarýn nasýl büyüdüðü aþikar. Yatýrým bankacýlýðý = para transferidir. Yarýn birgün kalkýpta Fransa dan boþalan bölgelerde maden sirketi kurarsa þaþýrmam. Yahutta petrol gaz yatýrýmý. Önünü devlet acarsa, yürür gider.
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

2.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Gel gör ki A1 kapital'in borçlanma tahvilini güler ve RTA'ya aldýracak patron. Finansal varlýklar kalemimizde görürüz. Öyle bir þey yaparsa.
    Biraz zor görürsün...Bilanço döneminde makbuzla alýr o parayý, bilançonun son günü yasal faizle birlikte iade eder, kazandýðýný cebine koyar kimsenin ruhu bile duymaz. 9 aylýkta 38 milyon Tl vermiþti A1 Capital'e, ayný parayý bu sefer GLRYH hesabýnda göstermiþ. Yani sözde ana ortak þirkete borç vermiþiz. Halbuki bu ana ortak þirket bundan çok kýsa süre önce RTALB büyüsün, geliþsin diye tahsisli ile para vermiþti bize.

Aslýnda kimsenin kimseye bir þey verdiði felan yok. Tam tersi eli RTALB kasasýnda.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Bu cingöz murat, Bedelsiz ile kaðýtlarý çoðaltýp,Ardýndan da ''pamuk eller cebe '' deyip % 300 bedelli sermaye artýrýmý yapar mý.??
    Týpký, arda yazýlým þirketi gibi...

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •