fiili dolasim orani
1,2 milyon adetcik eksilmis

34,22 den 33 e inmis 17 agustos itibariyle

bu ulkede eldeki potansiyeli heba etme konusunda en beyinsiz ama robertli olanlarin salakliklarini izliyoruz...yazik hahahaha

tum bu isler bu hisse 30larda iken de yapilabilirdi...ama yah udi kafasi doyumsuzdur...kendine de baskasina da zulum eder...

coook uzun zaman once soyledim... vur kac kafasindaki ky iseniz bu tahtaya bulasmayin diye... borsada dolu ucuz ve guclu kagit var...boyle capulcularin oyuncagi olmamis... bunlari dahi yazdim thy sise vs...kaca katladilar...bu tahtadaki gibi adamlar oralarda bulunmaz koca fonlar ezer onlari..bunlar kendi kumeslerinde horozluk pesindeki sefil surusu...

yk a transfer olan kureselci kýrsaclisina kadar kocaman bi ekipler...

zeki ky azdir ama bunlar duyumla sunla bunla biraya geldin mi kumes sahiplerinin hosuna gitmezler...derin kagitlarda her sey daha kolaydir...

hangi tur yatirimci oldugunuza karar verirseniz cok saha sihhatli olursunuz alis satislarinizda...

bu arada turk borsasinin idaresi ne zaman %20 tavan kuralina geri donecek ? bu ulkedeki burokrasi bu kadar nasil capsiz olabiliyor ben anlamadim gitti!!

turk ekonomisindeki tek ama tek sorun dunyanin en buyuk finansal balonu olan dolar tl...onu bi donem yabancilar tasidi..sonra esekligini dunyanin tek sapsal halki turk milletine yaptrimaya basladilar...son donemde devletin de icerdeki eseklerin de dolar rezervleri artiyor..ha bu arada agustosta tr borsasina giren para 13,6 milyar tl cik...

bu ulkede yabanciya copunu satan hele bu kurlardan satan dunyanin en aptalidir...

daha aciklanacak rezervler ve dolar eseklerine kabus olacak neler neler var:)