Sayfa 141/872 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Türkiye kanatlı et sektörü Japonya ile uçuşa geçecek. Ekonomi Bakanlığının yürüttüğü çalışmalar neticesinde bu ülkeye et ihracatının önündeki engeller kaldırılırken, 3 milyar dolarlık pazarın kapısı Türk firmalarına açıldı. Japonya’nın Türkiye’den söz konusu ürünlerin ihracatını gerçekleştirmesi için 2014 yılında Ekonomi Bakanlığının koordinatörlüğünde girişimlerin başlatıldığını hatırlatan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bu doğrultuda 2015’ten bu yana Japon tarafıyla teknik müzakerelerin yürütüldüğünü bildirdi. Eş zamanlı olarak Japonya’da teknik ticaret heyetler gönderildiğini ve Japonya’nın kanatlı et ithalatının tamamına yakınını gerçekleştiren firmalardan müteşekkil “Japonya Et Ürünleri Ticari Birliği” ile görüşmeler yapıldığını belirten Zeybekci, “Bu çerçevede Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızla yakın iş birliği içinde ve Bakanlığımız girişimleri neticesinde dün itibarıyla kanatlı etinin Japonya’ya ihracatı mümkün hale geldi. Sonuç olarak ülkemizden Japonya’ya yönelik kanatlı eti ihracatının önündeki engeller tamamen kaldırıldı” ifadelerini kullandı.
    Bende paylaşayım da spegin gözüne sokalim iyice. Ha bu haberle banvit uçuşa geçer mi orasını kendileri bilir. Ama bu haber geleceğin ipoteği olacağı için benim için toplamaya devam anlamına geliyor. Ytd

http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099

Haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
    bir halt olacağı yok.

3. Hergün yüksek açılış sonra gevşeyiş

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. O zaman tavan bekliyor heralde sen

5.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    O zaman tavan bekliyor heralde sen

Bana diyorsanız ben perşembeye kadar birşey beklemiyorum. Ondan sonra bir tavan bekliyorum hakkattik artık. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Bana diyorsanız ben perşembeye kadar birşey beklemiyorum. Ondan sonra bir tavan bekliyorum hakkattik artık. Ytd
    İnş

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7. Pazara gittim geldim hisse iyi hareketlenmiş

8. 18.45 iyi kapanış yaptı

Sayfa 141/872 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız