Sayfa 150/1006 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: Vob 24

1. Olumsuz haberler dolmuş forumda yarın en az %2 yukarı yapar bu durumda . 2 kurum toplamda zaten 15000 kontrat almış Kong garanti yarın. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Bizim okulda Teknik resim kötü ise sınıfı geçemezsin.motoru komple dağıtıp-toplayıp çalıştıramazsan okulu bitiremezsin.
    Makina mühendislerinin çoğu kumpas eline almamıştır,kaynak nedir bilmez,anahtarla somun sökemez.malzeme bilgisi nedir bilmez.
    Motor meslek değil motor teknik bölümünden mezun olanlar yıldız a değil teknik öğretmen okuluna sınavsız gidiyorlardı. Kenan ve SERDAR HOCALAR MESELA..

3. Herkese selamlar,
    Diger Long 2.619
    Diger Short 60.645
    Çarpıcı olarak Credit 10 bin long acmis.
    Iyi geceler.

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Benim düşüncem ilkokulda, ortaokulda ve lisede okulların içinde yeteneğe göre ikinci sınıfta ayrım olması. Bir konuda en yeteneksiz kişi ile en yetenekli kişi aynı sınıfta olunca iki taraf da faydalanamıyor. Diyelim ben müzikten anlamıyorum hoca benim ile uğraşırken diğerleri geri kalıyor, matematikten anlıyorum bu sefer biri yine diğerlerini yavaşlatıyor.

Belki her ders için ayrı sınıflar olabilir.

Üniversitede sıfırcı bir hoca vardı, en sonunda dersi iki hoca vermeye başladı ciddi ilgilenenler ile öylesine not almak isteyenler ayrılmış oldu.
    .
    Ders gecme ve ders secme (kredili sistem) olursa bu mahsurlar kalkar. Hatta yetenekli bazı çocuklar 12 yıllık süreyi 10-11 yılda bitirebilirler.
    Her oğrenci kendisini ifade edebileceği dersleri alarak farklılaşmalar da sağlanabilir.

.
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Motor meslek değil motor teknik bölümünden mezun olanlar yıldız a değil teknik öğretmen okuluna sınavsız gidiyorlardı. Kenan ve SERDAR HOCALAR MESELA..
    Sn Ronin bana böyle söylenmişti veya benim aklımda böyle kalmış(yıldız teknik'e gidenler var sanıyorum araştırmam lazım).siz isim yazdığınıza göre daha iyi hatırlıyorsunuz.
    sizde İMML/T mezunumusunuz?

6.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Sn Ronin bana böyle söylenmişti veya benim aklımda böyle kalmış(yıldız teknik'e gidenler var sanıyorum araştırmam lazım).siz isim yazdığınıza göre daha iyi hatırlıyorsunuz.
    sizde İMML/T mezunumusunuz?
    Yok değil. Ben Atatürk mezunuyum. (EDEBİYAT)
    saydığım öğretmenler 3/5yaş benden büyük olmalarına karşın arkadaşlarımdir
    MÜHENDİSLİK FAK. gidenler Var tabii ki izmir Mak MÜH. Yön.Kur. üyesi tepecik motor. Tek. Mezunları var bildiğim.

7. Yarın için görüşleriniz nedir üstadlar

8. Bu forumda ne kadar çok siyset tartışılıyor ya.. tamam tartışıyorsunuz.. 7-8 cümle kurun en fazla.. 58 sayfa yazı okudumz.. bana yazık.. forumda. Viop için 3 teknik cümle arayana yazık...

Sayfa 150/1006 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •