Sayfa 158/1006 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Societe General/Kalen: Yıl sonu dolar/TL beklentimizi koruyoruz- bloomberght.com

bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; Societe General....

Kalen enflasyonda yaşanan son yükselişin Merkez Bankası'nın para politikasını sıkı tutmak konusunda baskı unsuru olduğunu kaydetti. ....

TL beklentilerini de anlatan Kalen yıl sonu Dolar/TL beklentilerinde revizyona gitmediklerini belirterek "3.35 öngörümüzü değiştirmedik ama belki gelecek dönemlerdeki beklentiler değişebilir" diye konuştu.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.bloomberght.com/haberler/...mizi-koruyoruz
    .

Bu şirketin yil sonu 3,35 tl dolar hedefini
    DOLARLARINIZI SATIN, BIZ HISSEDEN RAHAT ÇIKIP DOLAR ALIP TRANSFERLERİMIZİ YAPALIM.

Diye anladım.
    Yanılıyor muyum ?

.
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    dolar 1 daha yukarı denemeye başladı..
    3,5850 geçerse...
    3,60 yolu açılır...

Son dakika... IKBY başkanlık ve parlamento seçimlerine gidiyor - http://www.cnnturk.com/son-dakika-ik...lerine-gidiyor

yine LONG ta bırakıp... ALGIları bozup çakacak...

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    .

DOLARLARINIZI SATIN, BIZ HISSEDEN RAHAT ÇIKIP DOLAR ALIP TRANSFERLERİMIZİ YAPALIM.

Diye anladım.
    Yanılıyor muyum ?

.
    Commerzbank: TCMB'nin parasal koşulları sıkı tutması gerekecek- bloomberght.com

bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; Commerzbank analistleri, Fed'in Aralık ayına kadar faiz artırımına gideceğini varsayarak, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) parasal koşulları sıkı tutması gerekeceğini belirtti.

Bankanın analistlerine göre TCMB'nin ağırlıklı ortalama fonlama maliyetini yüzde 12 seviyesinde tutması gerekecek.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.bloomberght.com/haberler/...masi-gerekecek

6. Çıkış buraya kadar galiba

7.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    .

Diye anladım.
    Yanılıyor muyum ?

.
    ayen katılıyorum... ve o işi yapacaklar abi

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Piyasa yatay trende girmek üzere.5-6 seans yatayda kalıp çok sert yukarı kopacak..flat kalmak en doğrusu olacaktır azılı shortçular için
    girdi....AYI piyasasında adamı çarparlar yahu....

Sayfa 158/1006 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •