RTE gökçeðin istifasýný istemiþ doðruysa eðer...birkaç güne çýkar kokusu...piyasaya bence olumlu etkisi olur...yani normalde öyle olmalý...temizlik yapýlýyor hesabý...bakalým...
RTE gökçeðin istifasýný istemiþ doðruysa eðer...birkaç güne çýkar kokusu...piyasaya bence olumlu etkisi olur...yani normalde öyle olmalý...temizlik yapýlýyor hesabý...bakalým...
ÜYELÝK : KASIM 2006
MELÝH GÖKÇEK: ZATEN 2019 YEREL SEÇÝMLERDE ADAY gösterilmeyecek...''siz beni kovamazsýnýz, ben istifa ederim'' gibi olur....ucu ucuna kazandý...zaten son 10 yýldýr heyecanýný kaybetti....ha bana kalsa tüm makamlara max. 4+4= 8 yýl sýnýr koyarým....
Koltuklarýndan kalkmayanlar direk olarak olarak sað merkez partilerdir. Adnan menderes, süleyman demirel, turgut özal, mesut yýlmaz, tansu çiller, tayyip erdoðan.. son 60 yýlýn türkiye sine bu kiþiler yön verdi. Sonuç ortada.
Asker her sol parti baþa geçtiðinde bu ülkede darbe yapýp ülkeyi sað merkez partilere devir etti.
Org. Hulusi Akar, Ýran Cumhurbaþkaný ile görüþtü(Fotoðrafta sn AKAR resmi üniformalý)..!!
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...e_gorustu.html
Yer Ýmleri