Sayfa 181/1006 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Vob 24

1. Ayrıca;

Bir yazarın troll olduğunu düşünüyorsanız o yazarı yok farz etmek dışında akıllıca bir seçenek yoktur. Troller polemiklerden beslenir. Hele ki bu troll bir teşkilatın memuru vb... ise o kişi ile tek harf bile diyaloğa geçmek büyük akılsızlıktır. Çünkü muhtemelen bu kişileri tornadan geçirdikten sonra ortalığa salmaktadırlar. Genellikle bu kişilerin polemiğe girme biçimleri, safsataları silah olarak kullanma yordamları, tepkilerini/duygularını kontrol edebilme yetenekleri, demogoji kabiliyetleri epey üst düzeydedir. Bu kişileri, özellikle normal bir yazarın sinirlenip kayış kopartacağı durumlarda şaşırtıcı derecede sakin kalmalarından tanıyabilirsiniz.

Varsa troll olduğunu düşündüğünüz yazarlar, onları yok sayın. Bu kişileri ancak bu şekilde işlevsiz kılabilirsiniz.

2. X30 da TAVHL günlük RSI(14) 28,61 olmuş kapanış 17,42

19,45 civarlarında iki kere satış olmuştu. Artık gün içi takip edeceğim genelde maliyetler yukarıda kalmış. Büyük para kaçıyor olmalı.

Herife puan lazım olunca el atmasını beklerim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by couchsurfer Yazıyı Oku
    Ayrıca;

Bir yazarın troll olduğunu düşünüyorsanız o yazarı yok farz etmek dışında akıllıca bir seçenek yoktur. Troller polemiklerden beslenir. Hele ki bu troll bir teşkilatın memuru vb... ise o kişi ile tek harf bile diyaloğa geçmek büyük akılsızlıktır. Çünkü muhtemelen bu kişileri tornadan geçirdikten sonra ortalığa salmaktadırlar. Genellikle bu kişilerin polemiğe girme biçimleri, safsataları silah olarak kullanma yordamları, tepkilerini/duygularını kontrol edebilme yetenekleri, demogoji kabiliyetleri epey üst düzeydedir. Bu kişileri, özellikle normal bir yazarın sinirlenip kayış kopartacağı durumlarda şaşırtıcı derecede sakin kalmalarından tanıyabilirsiniz.

Varsa troll olduğunu düşündüğünüz yazarlar, onları yok sayın. Bu kişileri ancak bu şekilde işlevsiz kılabilirsiniz.
    peki nasıl eğlencez ? )

hadi üç beş kişiyi kandırıyorlarda kendileri dahil.

sakıncası yok benim isterse aldığı her pozdan 50 bin puan alsın ;) kimin umrunda. ama atmanında bir sınırı olmalı ben bunun derdindeyim.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
     Alıntı Originally Posted by couchsurfer Yazıyı Oku
    Ayrıca;

Dostum bu trol yazarlar bir cemaat veya tarikatın sosyal medya iletişim sorumlusu kişiler. Görevi cemaatler veriyor bunlara.
    Hepsi birer kemik siyasal islamcı.
    Bizleri bir museviden/yahudiden daha tehlikeli görüyorlar.
    Senin benim gibi sıradan insanlar değil bunlar anlayacağın.

5.  Alıntı Originally Posted by cengizz Yazıyı Oku
    Dostum bu trol yazarlar bir cemaat veya tarikatın sosyal medya iletişim sorumlusu kişiler. Görevi cemaatler veriyor bunlara.
    Yemeyin işte oltayı. PR çalışmalarına malzeme olursunuz aksi halde...

Neyse. Piyasa dışı yazdık diye bizi de ifadeye çağırmasınlar...

Alıntı Originally Posted by cengizz Yazıyı Oku
    Bu yazdıklarınız gerçekmi?paranoyamı?

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Tweteer'daki ordu trollerin sen normal insanlar mı olduğunu sanıyosun?

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Neyse işimize bakalım.
    Yönetim kızarsa yazıları silebilirim.

Sayfa 181/1006 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları