Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
suriyede irakta pkk saflarinda savasmis bir abd vatandasini tutuklayabiliyormusun bu ulkede? almani bile sonunda serbest birakmak zorunda kalmadikmi.turk olsan cikabilirmiydin icerden?
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatirim konulari ile ilgili yazalim.
ABD vatandasi da finansal ozgurluk pesinde.
Calismadan, biriktirmeden, yatirim yapmadan her yerde isin zor.
Syg
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Cimsa ve Glyho hariç katılıyorum, Özellikle Tskb, Petkm ve Isgsy
Tskb en yüksek aktif karlılığa sahip ve kur riski yok, Petkm ise kabuk değiştiriyor, star ile nafta maliyetleri düşünce daha da güçlenecek.
Isgsy ise dört yıldır yatırım yaptığı şirketlerden bir çıkış yapmadı, önümüzdeki dönemde iyi ya da kötü bir çıkış yapmak zorunda artık. Benim portföyümde de var.
Geçmişte çıkış yaptığı dönemlerde çok güzel temettüler dağıttı, o zaman birikimim yoktu izlerdim.
200 EMA'dan döndü gibi, bakalım bir çıkış haber gelirse geçmişteki temettü şampiyonu olduğu güzel günlere döner belki.
![]()
Son düzenleme : atmega48pa; 04-10-2017 saat: 21:03.
Fransa da yasayan bir arkadas dizel in litresi burada 1.40 dedi inanamadim
Yani 5.40 TL
E hani TR de yakit pahaliydi?
Bende diyorum neden Turkiyede araba satislarinda patlama var heryer dizel araba dolu
Bugün burayı okuyup ben yatırıma başlıyorum aylık x tutar kadar bu işe ayırcağım diyen birinin portföy dağılımı şuanki piyasa duruma göre nasıl olmalı?
ne sıklıkta değiştirmeli ani haraketler mi yapmalı , aylık yada çeyreksel bazlı mı gözden geçirmeli ?
%hisse %döviz %vadeli %altın, etc.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri