Burada tekrar kontrat sayisi, anlik islemleri yapistirarak ispat edilmesi gereksiz.
Ozelden halledilsin bence.
Burada tekrar kontrat sayisi, anlik islemleri yapistirarak ispat edilmesi gereksiz.
Ozelden halledilsin bence.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ekonomi Gündemi
![]()
poz.yok.. fırsat bekleriz...
olursa düşükten LONG ..giderse bugün tatil,benim için..
İzmirdeki arkadaşlara bi dost tavsiyesi..vobdan paranızı çekin gidin izmir şemikler girişindeki altıncı kuyumvuluktan piyasadaki en düşük maliyetle şu an 136 tl den bileziğini alın..ve kordonda gezintiye çıkın..sigara içiyorsanız sigaranızı için çayınızı için ve yarın sabah yada akşam spora başlayın..hayat sizin için daha güzel olacak..bana güvenin..
herkese gny. bol kazançlı bir gün dilerim
Neye göre işlem yapıyorsunuz? Sizin eliniz açık, onların eli kapalı. Bana tek bir tane çalışan indikatör gösterin bir daha buraya hiç bir şekilde yazmayacağım. Portföyüne dahi saat başı bakabiliyorsun artık, margin call direk sıfır, 1 kuruş dahi eksi olsa margin call 'a itiyor.
12:30 öğle arası yemeğe gidiyorsun, hareket olmaz diye, bir bakmışsın bin puan oynamış. Şartlı emir veriyorsun bir şey olur diye, o ara o pozu kapatmış oluyor. Şartlar eşit değil. Bankacılığın +%2 yaptığı yerde endeks +%0.50 kapatıyor.
Volality olmadığı, para girişi olmadığı halde günlük 4bin puan oynama yapıyor.
Ben bedava kazanmayı iddaa etmiyorum, para dağıtan bir yer değil. Ama şartlarda eşit değil. Yatırımcının en doğal hakkı portföyüne saat başı bakabiliyorsun, hacim saat başı güncelleniyor. Sen bir para sokuyorsun piyasaya ancak parayı bırak git diyor, kontrol edeme.
Bu yasanın değişmesi lazım.
Bugün yanlış bir poz aldığımızı düşünelim, ertesi gün 14:30 'a kadar o zarıl zarıl çalışan volality ne hikmetse 14:30 u bekliyor, ondan sonra harekete geçiyor.
Yer İmleri