Originally Posted by reha kaya Gabağı Hamdi beye patlattı uyanıklar, o ayıklasın artık pirincin taşını! : O da geldi zaten, ben atöyeye tüyer! Önümüzdeki iki hafta sonu da heç biyere gidemem. Gabak epeyce yuvarlanacak galiba.
Originally Posted by hamdido Önümüzdeki iki hafta sonu da heç biyere gidemem. Gabak epeyce yuvarlanacak galiba. Vay uyanık vay, ulen onnar sana gelecek, 3 günnüğüne! Dönertaşa bak sen, Bizanslıları geçti yahu!
Originally Posted by reha kaya Vay uyanık vay, ulen onnar sana gelecek, 3 günnüğüne! Dönertaşa bak sen, Bizanslıları geçti yahu! Eeee. Naapcen. Irakı Sofrası insana çok şey öğretiyor. A.O.S.
Originally Posted by hamdido Eeee. Naapcen. Irakı Sofrası insana çok şey öğretiyor. A.O.S. Helal size Hamdi bey, bu işi kapmışsınız! O zaman Bizanslıya ve Mustafa beye, selamınızı ileteyim!
Originally Posted by reha kaya Helal size Hamdi bey, bu işi kapmışsınız! O zaman Bizanslıya ve Mustafa beye, selamınızı ileteyim! [] Aleykümselam Hep birlikte olalım da yer önemli değil , bana her tarih uyar ama kar kış gelmeden olsa sanki daha iyi olur Karar büyüklerin
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forum Rules
Yer İmleri