Sayfa 124/189 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

1.  Alıntı Originally Posted by NUTCRACKER Yazıyı Oku
    20 kontratı takip edip aynı barda ya da sonrasında onu sıkıştırmaya çalışmak çok daha maliyetli olur, teorik ve pratik olarak uygulanamaz bir şey.
    Kontra robotlar ya da her ne ise benim sistemlerimi çizemediler hala, gerçekle kağıt üstüde gayet uyumlu.

Evet kişi uğraşamaz ama kontra robotlar uğraşır ve uğraşıyor. Çok zor bir şey değil. Yazılımla her şey mümkün

Bu arada Siz Kaç yıldır sistemle işlem yapıyorsunuz? Bu nicki geçmiş yıllarda hiç duymamıştım.

2.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Sisteminizin nasıl çalıştığının önemi pek yok önemli olan siz reelde aynı getiriyi alabildiniz mi? Hayır alamadınız. Burada 1 sene doğru düzgün kazanamadığınızı bile yazmıştınız sanırım. 2 yıl kullanın sistemin geçmişte yıllık ortalama getirisini alamayacaksınız. Buna her türlü bahse girerim. Kontra sistemler sizi zarar ettirmeye değil kar ettirmemeye çalışırlar. Siz istediğiniz kadar çözümler bulun sisteminizin geçmiş performansının aynısını gelecekte alamayacaksınız. ben 3-5 aydan bahsetmiyorum aynı sistemi 2 yıl reel olarak kullanın geçmiş performasın benzerini alamayacağınızı görün. Bu kadar netim.
    Neden bu kadar iddialı olduğunuza anlam veremiyorum, kendim 2 yıldan fazla süredir kullanıyorum benzer performansı yakalıyorum.
    7 8 yıldır bu işi yapan ve istikrarlı olarak ortalama performansı yakalayabilen arkadaşlarım var, bu durumun kontrat sayısı ilede alakası yok gayet yüksek miktarlar.

3.  Alıntı Originally Posted by NUTCRACKER Yazıyı Oku
    Neden bu kadar iddialı olduğunuza anlam veremiyorum, kendim 2 yıldan fazla süredir kullanıyorum benzer performansı yakalıyorum.
    7 8 yıldır bu işi yapan ve istikrarlı olarak ortalama performansı yakalayabilen arkadaşlarım var, bu durumun kontrat sayısı ilede alakası yok gayet yüksek miktarlar.
    Bir akdaşım var ekolü... Nedense bu arkadaşları gerçekte göremiyoruz...

Dediğim üzere 10 yıldır bu platformda kimler kimler gördük hep yok oldular.
    Kusura bakmayın forum camiasında yeni gördüğüm nicklere inanmıyorum darılmanızı istemem size has bir durum değil en az 2-3 yıl yazılarını takip etmediğim sanal nicklere inanmıyorum kişisel algılamayın prensip meselesi..

4.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Sisteminizin nasıl çalıştığının önemi pek yok önemli olan siz reelde aynı getiriyi alabildiniz mi? Hayır alamadınız. Burada 1 sene doğru düzgün kazanamadığınızı bile yazmıştınız sanırım. 2 yıl kullanın sistemin geçmişte yıllık ortalama getirisini alamayacaksınız. Buna her türlü bahse girerim. Kontra sistemler sizi zarar ettirmeye değil kar ettirmemeye çalışırlar. Siz istediğiniz kadar çözümler bulun sisteminizin geçmiş performansının aynısını gelecekte alamayacaksınız. ben 3-5 aydan bahsetmiyorum aynı sistemi 2 yıl reel olarak kullanın geçmiş performasın benzerini alamayacağınızı görün. Bu kadar netim.
    Olağan ustu idealar olağan ustu kanıt gerektirir

Delil lazim bende 2018 sonunda kazandığımız hesap özetini yapistiracagim buraya.

Sizin delilinizi merak ettim boyle bir iddia bu büyük bir iddia buradaki herkes bos yere mi trade ediyor.

Not ben manuelle zarar ettim sistemle degil
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

5.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Olağan ustu idealar olağan ustu kanıt gerektirir

Delil lazim bende 2018 sonunda kazandığımız hesap özetini yapistiracagim buraya.

Sizin delilinizi merak ettim boyle bir iddia bu büyük bir iddia buradaki herkes bos yere mi trade ediyor.

Not ben manuelle zarar ettim sistemle degil
    Kanıt kendim. Ben manuel olarak süper kazanırken sistem işine girdim ve 2 yılın sonunda geçmiş performansı elde edemedim ve bıraktım. Siz de 2 yıl kullanın aynı performansı bence gösteremeyeceksiniz. Yani çok çok düşük ihtimalle aynı performansı gösterebilirsiniz ki ben bu ihtimale bile inanmıyorum. Burada 2 yıl boyunca kullanıp ispatlayın biz de alkışlayalım o zaman var mısınız?

Zaten geçmiş yıllarda bu forumda yarışma vardı elle tutulur hiç başarı olmamıştı siz de hatırlarsınız.

6.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Delil kendim. Ben süper kazanırken sistem işine girdim ve 2 yılın sonunda geçmiş performansı elde edemedim ve bıraktım. Siz de 2 yıl kullanın aynı performansı bence gösteremeyeceksiniz. Yani çok çok düşük ihtimalle aynı performansı gösterebilirsiniz ki ben bu ihtimale bile inanmıyorum. Burada 2 yıl boyunca kullanıp ispatlayın biz de alkışlayalım o zaman var mısınız?
    Varım

2017 başından beri ayni sistemdeyim 10 ayı doldu 2018 sonunda siz olmasaniz bile aciklayacagim.

2018 e kadar da ayni yapiyi kullanacağını buraya da söylemiştim.

Size bir soru hangi veri terminalinde trade ettiniz.

Sisteminizi kaç yıllık veriyle optimize ettiniz
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

7.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bir akdaşım var ekolü... Nedense bu arkadaşları gerçekte göremiyoruz...

Dediğim üzere 10 yıldır bu platformda kimler kimler gördük hep yok oldular.
    Kusura bakmayın forum camiasında yeni gördüğüm nicklere inanmıyorum darılmanızı istemem size has bir durum değil en az 2-3 yıl yazılarını takip etmediğim sanal nicklere inanmıyorum kişisel algılamayın prensip meselesi..
    Kusura bakılacak darılacak bir durum yok elbette. Burada derdimiz kimseyi inandırmak değil, insanlara bir şeyler ispatlamak değil.
    Nasıl daha ileriye gidebiliriz, nasıl daha iyi sistemler yapılabilir, yeniliklerden gelişmelerden haberdar olmak vs. amaçlı bilgi paylaşım ve tartışma platformu.

Bir sürü kişi bu işe bir şekilde başlamıştır başarılı olan olamayan, bir süre sonra devam edemeyen illaki olacaktır.

Bu arada arkadaşlarım sanal değiller tanıdığım bildiğim insanlar, sizin için sanal tabi o ayrı

8.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Varım

2017 başından beri ayni sistemdeyim 10 ayı doldu 2018 sonunda siz olmasaniz bile aciklayacagim.

2018 e kadar da ayni yapiyi kullanacağını buraya da söylemiştim.

Size bir soru hangi veri terminalinde trade ettiniz.

Sisteminizi kaç yıllık veriyle optimize ettiniz
    veri terminalinin pek bir önemi yok.

10 yıllık back test sonuç aynı performansın yanından bile geçmeyen realite.

Hayır ben an itibariyle başlayan ve 2 yıllık performansınızı merak ediyorum. Çünkü geçmişte sürekli sistem değiştirdiniz onları takip bile edemedik. Aynı sistemi 2 yıl boyunca kullanın geçmişteki ortalama yıllık getirisini alamayacağınızı düşünüyorum.

Sayfa 124/189 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •