Sayfa 81/735 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 5877 madde; 641 - 648 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Bir nevi haklisiniz ama olaya buyuk bakin.amerikara heryeri karistiryor.karsitirdigi yerlerde savas istikrarsizlik teror vs. Sebelerle disa bagimli halde kaliyor ve buyuyemiyolar.taktik bu dunyadaki.cok somagi...yani ispanya avrupa karisirsa onlar o dertle ugrasirken biz ek9nomik olarak buyuruz.amerika kore birakin birbirlerine savas olarak girsinler hatta dalsinlar.onlar 30 yil geriye donerken biz ileri yol aliriz.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Bir nevi haklisiniz ama olaya buyuk bakin.amerikara heryeri karistiryor.karsitirdigi yerlerde savas istikrarsizlik teror vs. Sebelerle disa bagimli halde kaliyor ve buyuyemiyolar.taktik bu dunyadaki.cok somagi...yani ispanya avrupa karisirsa onlar o dertle ugrasirken biz ek9nomik olarak buyuruz.amerika kore birakin birbirlerine savas olarak girsinler hatta dalsinlar.onlar 30 yil geriye donerken biz ileri yol aliriz.

Dostum uzun vade için haklı olabilirsin. Fakat benim bahsettiğim şey sadece bu olayın mali piyasalar üzerinde yaratacağı bir bilemedin iki günlük negatif etkinin yaratacağı fırsatı görmek ve kullanmak hakkında. Yani ben asla bu olay Türkiye ekonomisini kısa veya orta vadede olumsuz bir şekilde etkiler filan demiyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Sevgili kartal975

İspanya'yı ben de gördüm ve ulusal karakteristik özellikleri konusundaki dediklerinize aynen katılıyorum. Ama bu haber sadece Hürriyet gazetesinde değil tüm yerli ve yabancı basında yer aldı. Öte yandan eğer dikkat ederseniz, ben Katalonya'nın mutlak bir şekilde bağımsızlık ilan edeceğinden filan bahsetmiyor ve sadece böyle bir olasılıktan söz ediyor "eğer bağımsızlık ilan ederlerse" diyerek şartlı bir cümle kuruyorum.

http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-41497763

http://www.ntv.com.tr/galeri/dunya/k...SkmT0Vgi_3c7VQ

https://www.cnnturk.com/son-dakika-i...kritik-gelisme

http://www.haberturk.com/katalonya-b...mesaji-1660119

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Dostum bunu sizi eleştirmek için yazmadım sakın yanlış anlamayın beni...Her fikre saygımız sonsuz...Siz de bu haberi paylaşıp kendi yorumunuzu yazmışsınız...Selamlar...Saygılar...

4.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Dostum bunu sizi eleştirmek için yazmadım sakın yanlış anlamayın beni...Her fikre saygımız sonsuz...Siz de bu haberi paylaşıp kendi yorumunuzu yazmışsınız...Selamlar...Saygılar...
    Rica ederim sizin ki gibi ölçülü ve saygılı eleştirilere her zaman açığız. Daha doğruya ulaşabilmek için eleştiri şart.

5. Tahtada hacim ve hareket yok.biri kaldiraa otekisi vurcak.herkes korkuyor.saat 12.17 den sonra 26 dakika 1 lot bile islem olmadan bekledi.

6. Ne alan ne satan var.marbas tokatlamak icin gedigi bekliyor gedikte marbasi bekliyo galiba...bu arada bir arkadasi vakko magzasina gonderdim calisanlardan bilgi al diye satis isin.verilen cevap bu koniyla ilgili konusmamiz yasaklandi.kirmizi kart yeriz.satildi iste zaten duymussunuzdur.demekki buyuk oranda alan belli.fiyat buralarda gezdigine gore bu civarlarda satilirsa satis icin bir rakam meydana cikabilor.baska bilgi toplayabilen olirsa oaylassin lutfen..

7. https://www.cnbc.com/2017/10/06/if-c...d-be-next.html

"If Catalonia goes independent, these places could be next"

Mealen: Eğer katalonya bağımsızlık ilanı yoluna giderse aşağıda sayılan yerler (coğrafik bölgeler) aynı talepte bulunacak sıradaki muhtemel yerler olabilir ...

Venice and Lombardy

Flanders and Wallonia

The Basque Country

South Tyrol

Scotland

8.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Ne alan ne satan var.marbas tokatlamak icin gedigi bekliyor gedikte marbasi bekliyo galiba...bu arada bir arkadasi vakko magzasina gonderdim calisanlardan bilgi al diye satis isin.verilen cevap bu koniyla ilgili konusmamiz yasaklandi.kirmizi kart yeriz.satildi iste zaten duymussunuzdur.demekki buyuk oranda alan belli.fiyat buralarda gezdigine gore bu civarlarda satilirsa satis icin bir rakam meydana cikabilor.baska bilgi toplayabilen olirsa oaylassin lutfen..

Çalışanlar bu şekilde tembihlendiğine göre ortada bir "Fol" var ama ne yazık ki henüz "Yumurta" yok. (yani bir takım gelişmeler olabilir ama henüz el sıkışma durumu yok) Ha beklenen yumurta ne zaman ortaya çıkar işte onu da Allah bilir.

Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tip tahmin ve öngörülerde; yanılmanın esas, tutturabilmenin ise adeta istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes kendi yatırım kararını kendi aklına ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
    Son düzenleme : Burutay; 06-10-2017 saat: 17:22.

Sayfa 81/735 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •