Sayfa 25/280 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 2234 madde; 193 - 200 arası.

Konu: DESPC - Despec Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by pars13 Yazıyı Oku
    sn ondrgsh çok tşk bir soru daha güvenlikk marjlı hedef alım fiyatı ne demek 4.03 demişiniz aslında şunu soruyom grafiğe göre ereğli benzetmesine dayanarak düzeltmeden sonra yola devam mı
    Sn.pars13, bu soruyu benim gibi kötü niyetlilere değil Sn. seenturk gibi iyi niyetli arkadaşlara sorun.Hoşçakalın.

2.  Alıntı Originally Posted by ondrgsh Yazıyı Oku
    Sn.pars13, bu soruyu benim gibi kötü niyetlilere değil Sn. seenturk gibi iyi niyetli arkadaşlara sorun.Hoşçakalın.
    cevap verebilseniz sevinirdim ilginiz için çok çok tşk

3. hehehe komedi gibi yaw

4. grafik paylaştınız bizde grafikten anlayan mausoles nickli arkadaşımıza soralım dedik. ve ben paylaştığım grafiği siliyorum dediniz. biz hiç bir şey anlamadık zaten.

5. sn seenturk geçen yılki düzeltmeyi hatırlıyon mu ben 3.40 lardan almıştım 4.20 den dönmüştü 3.50 ye kadar korkup 3.70 lerde satmıştım düzeltmeden sonra 5.20 leri gördü

6.  Alıntı Originally Posted by seenturk Yazıyı Oku
    grafik paylaştınız bizde grafikten anlayan mausoles nickli arkadaşımıza soralım dedik. ve ben paylaştığım grafiği siliyorum dediniz. biz hiç bir şey anlamadık zaten.
    Yukarıda dilim döndüğünce anlattım, umarım anlatabilmişimdir.

7. sn ondrgsh çook soru sordum hakkını helal et ama şunu yani öngörünü anlayacağımız dilde bi anlat lütfen görünen nedir düzeltme ve ardından çıkışmı ve tahminen nereleri bulur bu mayısa kadar

Golden crossu sevmiyor amca sanki.

Sayfa 25/280 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •