Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Vob 24

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
     Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Malesef sırf iktidar yara alsın yıkılsın memleket kimsenin umurunda değil. olumsuz bir haber olay çıktığında milletçe tepkimizi koymamız gerekirken suçlu arıyoruz. suçlu kim hükümet oh olsun muhabbeti. Bahçeli çıkar 5 bin ülkücü hazır der biri çıkar gırgıra alır. Hakkaten biz TC vatandaşı mı yoksa ABD vatandaşımıyız? Borsa umurumda. bugün düşer yarın çıkar. Ama ne bileyim milliyetçilik (parti anlamında değil) vatanını milletini seven her zaman yanında olan millet nerede? hep beraber ey Amerika sana ne oluyor dememiz lazımken işi matrağa alıp pay çıkaranlar var. uygulamayı geç sözlü olarak da tepkimizi koyabilsek oda yeter

2001 de dalgalı kura geçildiği sabah dahil Rahmetli Ecevit gazeteci ablukasından 5 gün kaburga kemiği düşüp kırık vaziyette evinden çıkamadı. Niye ecevit lider değilmiydi ama ülke krize girince perişan ettik zavallıyı
    Üstelik kıbrıs fatihi veya herneyse işte.
    Kimse fatih matih dinlemedi o günlerde sonuçta o da siyasi liderdi. Ağaç kovuğundan çıkmadı herhalde rahmetli?

2.  Alıntı Originally Posted by cengizz Yazıyı Oku
    2001 de dalgalı kura geçildiği sabah dahil Rahmetli Ecevit gazeteci ablukasından 5 gün kaburga kemiği düşüp kırık vaziyette evinden çıkamadı. Niye ecevit lider değilmiydi ama ülke krize girince perişan ettik zavallıyı
    Üstelik kıbrıs fatihi veya herneyse işte.
    Kimse fatih matih dinlemedi o günlerde sonuçta o da siyasi liderdi. Ağaç kovuğundan çıkmadı herhalde rahmetli?
    o zaman Ecevit tek başına değildi otorite yoktu. koalisyonlar mahvetti ülkeyi.O zamanla bugünü karıştırmamak lazım. O kasar aciz duruma düştü ki. ekranların karşısına çıkıp Cumhurbaşkanı yüzüme anayasa kitapçığı attı diyecek kadar aciz. Peki biz duruma tepki gösterdik ama bu zat her zaman el üstünde tutuldu Sezer Beyler. hala bugün solun baştacıdır. Nerdeyse adamı Eklemettini,n yerine aday göstereceklerdi. O gün ülkenin kaç milyar zarara uğradığını dolar borsa faiz siz hesaplayın.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    o zaman Ecevit tek başına değildi otorite yoktu. koalisyonlar mahvetti ülkeyi.O zamanla bugünü karıştırmamak lazım. O kasar aciz duruma düştü ki. ekranların karşısına çıkıp Cumhurbaşkanı yüzüme anayasa kitapçığı attı diyecek kadar aciz. Peki biz duruma tepki gösterdik ama bu zat her zaman el üstünde tutuldu Sezer Beyler. hala bugün solun baştacıdır. Nerdeyse adamı Eklemettini,n yerine aday göstereceklerdi. O gün ülkenin kaç milyar zarara uğradığını dolar borsa faiz siz hesaplayın.

O eleştirdiğin adamlar koskoca kocaeli depremini atlatmış
    şu an kaymağını yediğiniz E-devleti kuran adamlar dostum.
    Sana 4.000 sayffalık AB müzakereleri için uyum yasa taslağını imzalayıp eline veren koalisyondur.
    Peki sen naptın bugüne kadar AB konusunda?

4.  Alıntı Originally Posted by cengizz Yazıyı Oku
    O eleştirdiğin adamlar koskoca kocaeli depremini atlatmış
    şu an kaymağını yediğiniz E-devleti kuran adamlar dostum.
    Sana 4.000 sayffalık AB müzakereleri için uyum yasa taslağını imzalayıp eline veren koalisyondur.
    Peki sen naptın bugüne kadar AB konusunda?
    Yav dayu bi git ya o dönemin nesini savunuyorsun. depremde dışarıdan o kadar yardım geldi. vatandaş o kadar yardım etti. Hatta memur maaşları yapılan deprem yardımlarıyla ödendi. Sanmaki bunlar o dönemin hükümetinin başarısı ne yaptı depremde .TC o dönem en aciz dönemini yaşadı. bunu ecevit e maletmiyorum sadece ortakları da var. Koalidyon kiminle olursa olsun fayda getirmemiştir. Öyle ballandırdın ki. İMF den birkaç milyar dolar borç alacağız diye takla atmadıkları kalmıştı. Yaşınızı bilmiyorum ama o dönemi çok iyi yaşadık. gecelik repo faizi %7500 ü gördü. Merkez bankası başkanı vardı Gazi erçel devaaliasyon öncesi TL yi dolara çevirmişti. Bankalar Merkez banlkasını soyup soğana çevirdi. devletten düşük faizle para çekip yüksek faizle geri aldılar. Devletin milletin kanını emdiler. O dönemin nesini anlatıyorsun anlamış değilim.

5. O dönemlerde bi erbakan vardı denk bütçe için uğraştı onu da dini yönden eleştirip harcadılar iş yaptırmadılar. memurlar işçiler en güzel dönemini yaşadılar

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    O dönemlerde bi erbakan vardı denk bütçe için uğraştı onu da dini yönden eleştirip harcadılar iş yaptırmadılar. memurlar işçiler en güzel dönemini yaşadılar

Bak ben sana bişey diyeyim genç yiğit,
    Bu ülke insanı hiç pazardan giysi almamıştır 2.000 yılına kadar
    Ucuz mal alıp ballandıra ballandıra anlatanı kınar, ayıplardık.
    Senin bugün mevcudun olan bankacılık ve sanayi o dönemlerde kuruldu.
    Senin deden osmanlıda işçi bile değilken ayağına giydiği beykoz veya sümerbank ayakkabısı ile SİGORTALI olarak
    devlette iş buldu. Maaş aldı. Hayatında görmediği şeylerle karşılaştı genç cumhuriyette.
    Koca koca fabrikalar tesisler bıraktı size. Ve sizde satıp cep telefonuna köprüye bastınız parayı.

7.  Alıntı Originally Posted by cengizz Yazıyı Oku
    Bak ben sana bişey diyeyim genç yiğit,
    Bu ülke insanı hiç pazardan giysi almamıştır 2.000 yılına kadar
    Ucuz mal alıp ballandıra ballandıra anlatanı kınar, ayıplardık.
    Senin bugün mevcudun olan bankacılık ve sanayi o dönemlerde kuruldu.
    Senin deden osmanlıda işçi bile değilken ayağına giydiği beykoz veya sümerbank ayakkabısı ile SİGORTALI olarak
    devlette iş buldu. Maaş aldı. Hayatında görmediği şeylerle karşılaştı genç cumhuriyette.
    Koca koca fabrikalar tesisler bıraktı size. Ve sizde satıp cep telefonuna köprüye bastınız parayı.
    gARDAŞ BEN NE DİYORUM SEN NE DİYORSUN BEN eCEVİTİN KOALİSYON DÖNEMİNDEN BAHSEDİYORUM SEN CUMHURİTEİN KURULUŞ YILLARINA GİTMİŞSİN. GENÇ ADAM DERKEN KENDİMİ BAYA GENÇ HİSSETTİM SÖZLERİNİZLE 50 YE 2 KALDI AMA HALA GÖNLÜM GENÇ.BAHSETTİĞİN GÜZEL YILLARI TARİH OLARAK YAZSAN DA YANLIŞIM VARSA DÜZELTSEM KARIŞTI GİBİ

8. Bu iş bence vize ile kalmayacak yarın merkel çıkacak öbürsü gün bir başkası. adamlar ortadoğuda bir hazırlık yapıyor ve biz buna çomak sokuyoruz.Barzani bir kukla ve maşa orada bağımsız bir kürt devletinden ziyade ABD ve AB nin köpekliğini yapacak bir devlet. Bunlar belki yüzyıl önce planlandı. Hükümette kim olursa OLSUN BU YAPILACAKTI.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •