Sayfa 365/1006 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Vob 24

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Ons altın long oldu.
    Short poz. açanı üzebilir.

2. Trump seçim kampanyasında israil Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma sözü vermiş ama henüz yerine getirmemiş. Buna gerekçe olarak Ortadoğu'da barış anlaşmasına bir şans vermek istediğini söylemiş.

Daha gemileri yakmamış yani.

https://www.haaretz.com/us-news/1.816090

WASHINGTON. U.S. President Donald Trump said in an interview broadcast on Saturday that he is holding back his plan to move the U.S. Embassy in Israel to Jerusalem because he wants to give his plans for achieving a peace agreement in the Middle East a chance first.

While such an explanation has been offered before by Trump administration officials, it is the first time that Trump himself has admitted that this is the reason he has so far not fulfilled his election promise regarding the embassy.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. bu ülkeye bu saate uyku rahatlığı vermeyenlerin allah belasını versin.. dolarım çok ama fx'te de tersteyim.

4. Sabah 3.70-75 üstü yerlerden var olan vadeli Dolar şortlarımın üstüne ekleme yapacağım. Kenarda 3.40'tan itibaren alınan milyarlarca dolar var, bunların oyuna gireceğini düşünüyorum. Şahsi kanaatim olay=dolartl endekslenince bu fiyatlama abartı. Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Acaba demem de haklı sayılırım.
    Düşündüğünüz olumsuzluğu anlayamadım.
    Organ bağışı yaparsanız kimliğinizi tespit olunup öldürüleceğinizden mi korkuyorsunuz?

6.  Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Sabah 3.70-75 üstü yerlerden var olan vadeli Dolar şortlarımın üstüne ekleme yapacağım. Kenarda 3.40'tan itibaren alınan milyarlarca dolar var, bunların oyuna gireceğini düşünüyorum. Şahsi kanaatim olay=dolartl endekslenince bu fiyatlama abartı. Yatırım tavsiyesi değildir.
    bende 3.56'dan var.. ekim vadesinde. ben de artırmayı düşünüyorum. tabi bularda kalacağnı zannetmiyorum. 9:30'da ..
    uyumak yok takibe devam

7.  Alıntı Originally Posted by mazlum_trader Yazıyı Oku
    bende 3.56'dan var.. ekim vadesinde. ben de artırmayı düşünüyorum. tabi bularda kalacağnı zannetmiyorum. 9:30'da ..
    uyumak yok takibe devam
    Buralarda kalmaz derken, halen yukarı mı beklentiniz?

8.  Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Sabah 3.70-75 üstü yerlerden var olan vadeli Dolar şortlarımın üstüne ekleme yapacağım. Kenarda 3.40'tan itibaren alınan milyarlarca dolar var, bunların oyuna gireceğini düşünüyorum. Şahsi kanaatim olay=dolartl endekslenince bu fiyatlama abartı. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Sayın forumdaşım.
    İşinize karışmak istemem ama olayın sadece kendisine bakmama İZİN bir kopuş un göstergesi olup olmadığını da sorgulamanın isterim.
    Yani su 100 derecede kaynayıp buhar haline gelir ya. Halbuki ki 99 derece ile 100 derece arasında niteliksel (sayısal) olarak pek fark olmamasına rağmen niteliksel olarak ( sıvı halden gaz haline geçmek) çok fark vardır..
    Bahtınız açık olsun..

Sayfa 365/1006 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •