Sayfa 777/1009 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Sonunda kıyamet koptu da, üstadı azam muazzamın 2 ay önce buradan satın dediği yere (124.000 ) geldik...

Müthiş bir adamdı.

Çıkar mı ortaya?

Ben dememiş miydim diye...

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bugün ekim vadeli dolarda 2.tur short açıp pozisyonu tamamladım.. artık sadece oturmayı düşünüyorum, hiç ellemeyeceğim- dolar short en sevdiğim pozisyon, fiyat hiç değişmese ayda 3,5 kuruş kar yazıyor vade farkından..
    şortların son halini düşünemiyorum
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Kara kara düşünüyordur ...

Zor durum.

Aynı durum VİOP ta uzun yakalananların başına gelmiştir.

Sabah kapatanlar gene de şanslı....

Hala bekliyorlarsa işleri zor...

4. borsa 100 antına sarktı

çok hareketli günler bizi bekliyo gibi

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dolar ın mecali yok.
    Kimseyi neydüğü belirsiz Pandora falan gaza getirmeyin ürkütmeyin ..
    3.52 nin de altına gevşedi..

Eylülde bir şey çıkmayacak gibi duruyor FED den..Güvercin kesilirlerse başımıza 3.30 lar potada..
    Borsa sonbaharda 120 130 binleri görür bu durumda..

Herkes de bi sonbahar sonbahar kriz kriz..
    Dünya borsalarına paritelere şuna buna bakıyorum adamlar tam gaz tam keyif ama gel gör hisse net topikleri krizden geçilmiyor..

3.30 dolar demek çok çok beklenmedik birşey olmazsa (ki sanmıyorum) dolarcılar epeyyy bir beklemek zorunda kalacaklar demektir..

Zarar kol gibi herkesde bakmayın rahatım şuyum buyum dediklerine 6 ay evvel zaman makinesi binseler ağustos ayında doları 3.50 görseler kimse almazdı..

Kol gibi zararlarda satması zordur..Kimsenin eli satmaya gitmez..
    Süre geçer gider..

Millet en son böyle 2001 de dollarize oldu idi..

TL de olupda gaza gelen olmasın diye yazıyorum bunları boyuna..
    Sağda solda gizemli gizemli yazarak hava atanları çok gördük..
    Çok beklenmedik birşey olur haa 5 10 kuruş yukarıdan alınır dolar yakın stoplu olur biter..

Haa borsaya bakarak dolar molar da demeyin..
    Borsa yüzde 10 15 düzeltmesini yapar dolar yerinden bile kımıldamaz..
    Beklentileriniz de bir değişiklik var mı ?
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

ABD-Türkiye arasındaki vize krizini ateşleyen adam

ABD ile Türkiye arasında vizelerin karşılıklı olarak durdurulmasına yol açan krizin fitili, ABD nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un casusluk iddiasıyla FETÖ’den tutuklanmasıyla ateşlendi. İşte diplomatik krize yol açan o süreç.

http://www.mynet.com/haber/dunya/abd...adam-3308178-1

(bu adam bidliğimiz ŞÖFÖR/ulaştırma görevlisi)

New York Times bu haberi yaptı, ortalık karıştı

ABD-Türkiye ilişkilerindeki gerilim dünkü vize kararıyla zirve yaptı. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada, Türkiye'deki tüm büyükelçilik ve konsolosluklarda ziyaretçi sayısını asgari hale getirmek için vize hizmetlerinin askıya alındığı duyuruldu. Türkiye'de aynı şekilde karşılık verdi. Bu karardan önce New York Times'ın haberi dikkat çekti. NYT, ' ABD vatandaşları Türkiye’de siyasi rehine olarak hapiste ' demişti.

http://www.mynet.com/haber/dunya/new...isti-3308192-1

evet doğru tespit hatta Reis ABD gel Papazları takas edelim şeklinde açık ve net şekilde ifade etmişti.

7. Konsolosluğun içinde tutuklama kararı çıkarılan bir kişinin daha bulunduğu ve konsolosluktan bu nedenle dışarı çıkamadığı belirtiliyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    ABD-Türkiye arasındaki vize krizini ateşleyen adam

ABD ile Türkiye arasında vizelerin karşılıklı olarak durdurulmasına yol açan krizin fitili, ABD nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un casusluk iddiasıyla FETÖââ�¬â�¢den tutuklanmasıyla ateşlendi. İşte diplomatik krize yol açan o süreç.

http://www.mynet.com/haber/dunya/abd...adam-3308178-1

(bu adam bidliğimiz ŞÖFÖR/ulaştırma görevlisi)

New York Times bu haberi yaptı, ortalık karıştı

ABD-Türkiye ilişkilerindeki gerilim dünkü vize kararıyla zirve yaptı. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada, Türkiye'deki tüm büyükelçilik ve konsolosluklarda ziyaretçi sayısını asgari hale getirmek için vize hizmetlerinin askıya alındığı duyuruldu. Türkiye'de aynı şekilde karşılık verdi. Bu karardan önce New York Times'ın haberi dikkat çekti. NYT, ' ABD vatandaşları Türkiyeâ��de siyasi rehine olarak hapiste ' demişti.

http://www.mynet.com/haber/dunya/new...isti-3308192-1

evet doğru tespit hatta Reis ABD gel Papazları takas edelim şeklinde açık ve net şekilde ifade etmişti.
    Filmlerdeki gibi ( Bond, James bourne) türü adamları kullanmazlar onlar filmi izleyenlere çerez gibi eğlencelik. Göz önünde olmayan en az dikkat çeken adamlari kullanırlar bazen bakkaldan sipariş getiren çocuk bazen de trafikte yanımızdan fırlayan motorsikletli pizzacı cocuk

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 777/1009 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •