Sayfa 780/1009 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 3,6955'ten virdim gitti gari
    Azıcık düzeltsin, sonra yine alırız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Cücük yatırımcı Yazıyı Oku
    3,6955'ten virdim gitti gari
    Azıcık düzeltsin, sonra yine alırız
    3,75 ten alacak mısın?

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Türk Silahlı Kuvvetleri İdlib operasyonu ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada,TSK unsurlarının İdlib bölgesindeki görevini Astana sürecinde garantör ülkelerce mutabık kalınan angajman kuralları çerçevesinde sürdürdüğü ve 8 Ekim'den itibaren keşif faaliyetlerine başlandığı duyuruldu. Bu açıklama ile askerin sınırı geçtiği ilk kez açıklanmış oldu.

Mehmetçik, yabancı topraklarda...

PYD ile karşı karşıya gelecekler mi?

Allah yardımcıları olsun.
    simdi tam silahsizlanmamisken mi yoksa 10 yil sonra abd+pyd ittifaki ile mi? Yilanin basini ezdik ezdik..yoksa ileride bizden daha guclu olacaklar emin olun..

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Enki cidden dolarin ekonomiye fed e ivira baktigi yok bizde
    1.80-3.94 hareketi tamamen siyasidi.
    Fed diye kakaladilar herkese.
    Yine yine yeniden 3.38 -3.81 hareketi tamamen siyasidi fed etkisi 1 veya 2 kurus olmaz .

Tr adam gibi yonetilen bir ulke olsa dolar cok daha duser cunku tl asiri degersiz bir durumda su an. 3.38 de de asiri degersizdi.
    Ama cb nin hatalarini gordukce gelecek o kdr karanlik ki
    Şimdi tabiki siyasi olayları yadsımak mümkün değil ama esas olay yıllardır para bolluğu sayesinde dünyada serseri gibi dolaşan trilyonlarca dolar para..benzer siyasi-ekonomik olaylar Brezilya, G.Afrika gibi muadili ülkelerde de oluyor ama akabinde paraları değerlenmekte gecikmiyor..yani kısaca onlarda da ansiklopedi atsan bir şey olmuyor..

Hatırlarmısın 2007 mi neydi..MB piyasadan birkaç günde 5 milyar dolar para çekiyor, dolar/TL banamısın demiyordu..nasıl demesindi ki, şişe oldukça boştu o günlerde..bir taraftan daha önce olmadığı kadar özel söktör dolar borçlanmaya başlamış..diğer taraftan, doğrudan yatırımlar, ciddi portföy girişleri, özelleştirme gelirleri ve nihayetinde vatandaşın krediye boğulması..

Tabiki geçmişe ait yorum yapmak kolaydır ama bahsettiğim şişe 2013'lerde artık dolmaya başlamıştı..etki şu olsun, bu olsun şişenin haznesi almakta zorlanıyor artık..

Ve bizler portföy yatırımları, yani sıcak parayla idare olduk bir süredir..bu dakikadan sonra global para akarı çekilmeye yüz tuttuğu anda dünyanın en iyi yönetimi bizde de olsa artık fark etmez, çok sıkıntı çekeriz..haklısın iyi yönetilmiyoruz ve bir sürü hata yapıyoruz ancak TL şu anki seviyesinde bile bana göre değerli..saygılar..

5. Bugün sattığım dolar$ ların hepsinin yerine KÜLÇE GÜMÜŞ aldım.

Toplam ağırlıklı ortalamam 16.50$ civarı oldu gümüşte.

Gümüş ons 40$ olduğunda tekrar mesaj atarım. O zamana kadar selametle kalın.

Vatana millete hayırlı olsun!

Dolar$ cılara selam olsun. Benden bu kadar Dolar$ hikayesi. Kağıt paralarla işim bugün itibari bitmiştir!

Benim adım TOMAS. Gümüş aldım doların artışı bana KOMAS.

Kazancınız bol olsun dostlar... Sevgiler... Saygılar...

O kadar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    simdi tam silahsizlanmamisken mi yoksa 10 yil sonra abd+pyd ittifaki ile mi? Yilanin basini ezdik ezdik..yoksa ileride bizden daha guclu olacaklar emin olun..
    Her ne olursa olsun, bu Kürt realitesiyle, Kürt sorunu bitmez...

Kürtler o bölgede bir kısmı, İran'da, bir kısmı Irak'ta, bir kısmı, Suriye'de ve majoritesi Türkiye'de olmak üzere belki 15 milyondan fazla bir nüfusla yaşıyorlar...

Artık çok daha güçlenmiş, çok daha akıllı, uluslararası desteği resmen ve fiilen alabilen, o bölgeyi kontrol altında tutmak isteyenlerin Şİİ Irak alternatifi olarak hazır ve nazırlar.

PKK yı, PYD yi, yenmekle bitmez.

Yarın GGD, OGB çıkarırlar olur biter.

Binde kırklara varan nüfus artışıyla destek hazır...

Türkiye'nin Güneydoğusu tümüyle, diğer yerleri de ortaklık olarak vermişiz.

Bu ülkenin sahillerini kapamışlar. Bütün mafyasal rant kapıları onlara çalışmakta...

Laf uzun.

PYD nin başını nasıl ezeceğiz bilmiyorum ama Kürt sorununun bitmeyeceğinden eminim.

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Sadece brüt döviz de değil...

Halk DTH larında, devletinin zor durumları için 170 milyar dolar kadar para muhafaza ediyor...

Kur riski kendi üzerinde karlı durumda devlete...
    Brüt rezerv derken ben zaten teknik olarak DTH'ları kastetmiştim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bugün sattığım dolar$ ların hepsinin yerine KÜLÇE GÜMÜŞ aldım.

Toplam ağırlıklı ortalamam 16.50$ civarı oldu gümüşte.

Gümüş ons 40$ olduğunda tekrar mesaj atarım. O zamana kadar selametle kalın.

Vatana millete hayırlı olsun!

Dolar$ cılara selam olsun. Benden bu kadar Dolar$ hikayesi. Kağıt paralarla işim bugün itibari bitmiştir!

Benim adım TOMAS. Gümüş aldım doların artışı bana KOMAS.

Kazancınız bol olsun dostlar... Sevgiler... Saygılar...

O kadar...
    Hayırlı uğurlu olsun diyelim..Aralığa kadar bekleseydin bari..uluslararası piyasalarda dolar değerlenecekken (beklentim o yönde), ons tarafından pek o kadar hayırlı olabileceğini düşünmüyorum..

NŞA tabii, sizin savaş beklentinizi bilemem..o zamanda zaten dolar ve altın/gümüş hepsi güvenli liman olur..saygılar..

Sayfa 780/1009 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •