Sayfa 792/1009 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by intermes Yazıyı Oku

Amerikanın son cırpınışları

Biten saltanatını kurtarmak için savaş-lar çıkarmaya çalışıyor.

Bir müddet sonra Abd halkı alışverişe giderken bir zamanlar Iraklıların yaptığı gibi dolarları poşetle taşıyacaklar, sayısal degil kiloyla ödeme yapacaklar. Dünyadaki dolarlar abd ye iade edilecek ve karşısında altın vs deger istenecek.

İşte abd bunun icin savaş istiyor.
    Ya kusura bakmada, dolar hayranı değilim ama böyle saçma sapan haberler tam bir.......ne yazacağımı bilemedim...

Alıntı Originally Posted by intermes Yazıyı Oku

Amerikanın son cırpınışları

Biten saltanatını kurtarmak için savaş-lar çıkarmaya çalışıyor.

Bir müddet sonra Abd halkı alışverişe giderken bir zamanlar Iraklıların yaptığı gibi dolarları poşetle taşıyacaklar, sayısal degil kiloyla ödeme yapacaklar. Dünyadaki dolarlar abd ye iade edilecek ve karşısında altın vs deger istenecek.

İşte abd bunun icin savaş istiyor.
    Adamlar marsa roket yolluyor. Siz hala neyi yazıyorsunuz anlamıyorum. Dünyada ki cep telefonlarının neredeyse hepsi abd menşeli yazılım kullanıyor. FB, whatsapp, instagram, uber , airbnb, tesla, apple adamlarda
    kaya gazını ticari üretim haline getirdiler. Petrol ihraç ediyorlar. Teknolojik olarak iyiler. Yetişmiş insan gücü var. Ne batışı kandırmayın kendinizi biz nasıl gelişeceğiz ona bakın. Deyin ki bana TR borsasında şu şirket halka açılıyor heyecanlanayım.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Şimdi papaz oldular ya...

ABD ne salvo saldırıyı görev kabul ediyorlar.

Umarım ABD de kandırmamıştır.

Sokağa çıkıp Washington portakalı bıçaklayabilirler.

Şöyle istikrarlı bir duruş bekleme diplomasi de.

Dün "brother" dık bugün tukaka...

Dün BOP 'da görevlendirilmişti, bugün patron alaşağı...

Bir merkezden besleniyor haberleri bile.

İnanılmaz organizeler algı operasyonu yaratmada...

Millet Bunları takip ederken bildiğini de unuttu.

Aydınlık'çıların da geldiği nokta bu demekki.

Yeni bina almış Perinçek. Gene halktan avanta istiyor...

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ya kusura bakmada, dolar hayranı değilim ama böyle saçma sapan haberler tam bir.......ne yazacağımı bilemedim...
    SpaceX roketi bir kez daha dünyaya geri döndü

Uzay araştırmaları şirkeri SpaceX, uydu taşıyan roketini bu yıl 14'ncü kez başarılı şekilde fırlattı ve indirdi

BLOOMBERG INTERNATIONAL 09 10 2017, 16:10*Güncelleme: 16:32

Güney Afrika asıllı ABD'li girişimci Elon Musk'ın CEO'su olduğu uzay araştırmaları şirketi SpaceX, uzaya uydu taşıyan Falcon 9 adlı roketini bu yıl 14'ncü kez başarılı olarak fırlattı.

Roketin ilk bölümü de başarılı bir şekilde dünya geri dönerek, Pasifik Okyanusu'nda kurulan platforma başarılı şekilde iniş yaptı. Şirketin başarılı fırlatma ve iniş sayısı 17'ye çıktı.*

Böylelikle Space X, 2017 için 20 ile 24 arası değişen başarılı fırlatma hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu.**

MARS'A YOLCULUK İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Kaliforniya'daki Vandenberg Hava Kuvvetleri Üssü'nden fırlatılan roket, Iridium Communications'a ait 10 iletişim uydusunu taşıyordu. Uydular, roketlerin kalkışından yaklaşık bir saat sonra aktif olacak. Bu yıl Iridium'un üç uydusunu taşıyan SpaceX, 2018'e kadar 75 uydunun kurulumunu hedefliyor.

SpaceX'in bir sonraki fırlatması ise çarşamba günü. Şirketin bu seferki müşterisi ise EchoStar Corp.

Uzaya gönderilen bir roketin geri gelmeyerek milyarlarca dolar masrafa neden olması nedeniyle Musk ve ekibi 2002'den bu yana geliştirdikleri teknolojiyle fırlatmadan sonra dünyaya geri dönen ve böylelikle tekrar kullanılabilen roketler üretiyor.

5. ukrayna ilişkileri yüzünden
    putinle de papaz olmayalım
    sonra gommunistlerin çöküşü
    amerika bittiğinden aç kalacak çin
    alkolik rusya manşetleri okuruz

eh geriye naturalist pembe çiçek esansı satan afganlar kalır
    bide tonton roketçi panda..

6.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Rus uçağını düşür,ABD'ye vize ambargosu koy.Zillere basıp kaçan çocukların adrenalin bağımlılığı var bizde.Ziline bastığın kişiye yakalanmadıkça eğlenceli bir yer aslında
    Çocuk aklıyla da olsa zile basıp kaçmak bilinçli yapılan bir eylem. Bunlar ise cahilce ortalığı karıştırıp kıvırmaktan bir hal oldular. Bu yüzden hayatta en cok cahil insandan korkarım çünkü ne yapacağı kestirilemiyor.

7. Beni anlamanızı beklemiyorum.. Yazdıklarımı 3-5 yıl sonra anlarsınız.. Biz 3 yıldır gizli savaş halindeyiz hertürlü entrika çevriliyor ve gittikçe çirkinleşiyorlar bu böylw devam edecek.. Çünkü dünya sistemi çatırdıyor bunu temelinden oynatan Türkiyedir.. Abd ile muttefikliğimiz bitecek BM bitecek Nato bitecek Abd Avustralya gibi haritada batıda kalan kendi halinde bir ülke olacak. Belki ordada koyun çobanı olur vatandaşları..

Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. bence harika
    gezegenin 30% una direk/dolaylı iş veren tayfayı batırınca kalanlarda birbirini kemirir artık.
    kemirme sesinden gece uyuyabiliriz umarım.

Sayfa 792/1009 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •