6 Okka çeken adamnar lazım IRAKI SOFRASINA, bunnarlan bir s. olmaz!![]()
6 Okka çeken adamnar lazım IRAKI SOFRASINA, bunnarlan bir s. olmaz!![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Çağırsan da bir dert, kiminin dişi yok, öbürünün dişilerle işi yok!
Alayı moruk, varsa yoksa sabaha gadar bık bık, dinne dur!
Kala kala bir tek dipçik gibim, Reha GAYA var!![]()
Mutfağa gidip, biraz sarışın köpürtteyim!
Son sallamamda sarışını fazlaca köpürtmüşüm, salonda sarışın halletmem yasaklandı!![]()
diğerlerini kamber olarak gör..
Sofranın güler yüzü Enver bey olmadan,
Sofranın dedesi hamdi bey olmadan,
Sofranın dikeni Cemal bey olmadan,
Sofranın mehasebatçısı mme olmadan...
Sofranın yeni üyesi Musti olmadan.......
Toplantımı olur....
hade beni ve baboyu es geç...![]()
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hemi, ben davşanlıya zaten seni görmeye değil Svg Annenizin ellerinden öpüp hayır duası almaya gelirim,
gelmiş iken de, sizin sofraya uğrarım sanırım..![]()
Yer İmleri