Sayfa 477/1006 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    saat 11 ve 14 te ifade edildiği gibi...ASLINA DÖNDÜM...122300 kapatılanlar aynen konuldu....stoploss günlüğün al vermesidir...

belli çok sert düşüşlerde poz. kapatıp, belli tepkilerde trent-sistem yönünde poz. almak....genelde taşıma niyetindeyim..ama haftalık %4-6 eksi görürsem ,kapanır...tepkide tekrar dahil olmak isterim.....
    Hayırlı olsun kardeşim an itibariyle Bende short girdim ytd

2. vay beee şortculara yine azap mı var? Şöyle bi ağız tadıyla şort olamadı millet. ah pala sen var ya sen doğuştan aktörsün. Arefeyi gösterdin bayramı göstermedin. ''NEW YORK TA 5 MİNARE BERİ GEEEEEL TRUMP BERİ GELLLL'' HAYDEE
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

3. 99.999 gelsin değerlendireceğiz dediğim xu100 de ayu kardeşlerim çok asılınca altında değerlendirdik ) Ordan Short kapa birde longla dayı longu dün ver ) Bugunde 127 beklediğim için tekrar long ol ordan 1 bin puanın üstünden al gel 127.150 den tekrar shortla )) feci işler yaptım dayı ))))

Poz short ytd

4.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    vay beee şortculara yine azap mı var? Şöyle bi ağız tadıyla şort olamadı millet. ah pala sen var ya sen doğuştan aktörsün. Arefeyi gösterdin bayramı göstermedin. ''NEW YORK TA 5 MİNARE BERİ GEEEEEL TRUMP BERİ GELLLL'' HAYDEE
    Yoğun istek üzerine ''Beştepenin bağları''var bekleyin hehehehe
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

5. 97.500 gelsin Değerlendireceğim Xu100 ü orda bakacağım devam mı tamam mı die )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun kardeşim an itibariyle Bende short girdim ytd
    seninde hayırlı olsun..

korku her zaman var...bakalım ne ola....

ABD ile olan sürecin devam edeceğini düşünüyorum...belki durum bir kademe daha artar....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ABD yönetiminin haberi olmadan BÜYÜKELÇİ bu kararı almış olur mu?

böyle bir şey mümkün değil....

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    seninde hayırlı olsun..

korku her zaman var...bakalım ne ola....

ABD ile olan sürecin devam edeceğini düşünüyorum...belki durum bir kademe daha artar....
    Dostum benim elim çok rahat ) Üttüklerimi çektim sermayeninde çok cuzisi shortta ))) Takviye için çok daha üstlerde eklerim ondan sıkıntı yok )) öpmeden bırakmam anlayacağın Bu saatten sonra longlarkende çekinmem ) Duble yapıp yapıp bırakacağım ) Dünki gibi short long long short gideceğim artık az poz olduğundan ytd

Sayfa 477/1006 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •