Sayfa 495/1006 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: Vob 24

1. 15 -60 dakikalık ve günlük dolar grafiğim...
    herkese bol kazançlar...

Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Vob seansı kapanırken dolar tl kaçtı 18:15 de ?
    3,6787

ve son tradelerinizi izledim...
    tebrik ederim, bol kazançlar...
    Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

3. 300 500 1000 kaç puan eksi açarsa bahtima. Kapadigim longlari yerine koyma firsati benim için. Dolar Shortlar imi da yeniden açarım 3.71 üstünden. Son 3 gündür vadeli endex te açılan yeni poz sayısına bakın asıl shortçular yarın gelicek dun ve bugünkü alımlar yarınki yeni gelicek shortcular içindi bence.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    cumhurbaşkanının uçağı o gece havada kaç saat kaldı ve bu sürede kimlerle görüşüldüğünü biliyorsan cevabı da bulursun..
    Darbeyi bastıran en büyük unsur tsk oldu bu net. 1. Ordu komutaninin konuşması bütün seyri değiştirdi. Sayica üstün değillerdi zaten. Emir komuta zincirinde gerçekleşecek darbeyi engellemek imkansız.

Emir komuta zincirinde olsa bile abd, avrupa kabul etmedikten sonra basarılı olsalarda uluslararası kabul görmeleri imkansız. Yani darbeyi yaparsa abd destekli yapabilirler...

5.  Alıntı Originally Posted by silas17 Yazıyı Oku
    3,6787

Teşekkür ederim görmüyorum sizi uzun zamandır aksilik YÖK değilmi ? 3.67 kusursa 3.68 desek kabaca 3 pips yukarda açılış dolar tl ye göre olacaksa 1000 puan rahat gelmeli sizce ?

6.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    olayı tam idrak edemiyoruz mağlesef...

Borsa 72000 iken ;

almanya ile sorunumuz yoktu,

abd ile ilişkiler tarihte eşi görlmedik seviyelere gelmemişti,

suriyede olaylar kontrolden tamamen çıkmamıştı,

barzani ve referandum gündemde dahi yoktu

yani şu an bulunduğumuz nokta o zamankinden fersah fersah geride ama 42.000(kırkikibin) puan yukarıdayız...

Sonuç; adamlar burayı kumarhaneye çevirmişler, alımlarının akılla,mantıkla izahı mümkün değil...siz siz olun haber izleyip alım satım yapmayın anlık kazanç olur ama sonu hüsran olur...
    trendler olaylardan bağımsızdır ! O zaman dolar trendi vardı...

Alıntı Originally Posted by silas17 Yazıyı Oku
    3,6787

silas hocam hg.

keyifler yerinde gibi sinyallere bakarsak ;)

8.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    300 500 1000 kaç puan eksi açarsa bahtima. Kapadigim longlari yerine koyma firsati benim için. Dolar Shortlar imi da yeniden açarım 3.71 üstünden. Son 3 gündür vadeli endex te açılan yeni poz sayısına bakın asıl shortçular yarın gelicek dun ve bugünkü alımlar yarınki yeni gelicek shortcular içindi bence.
    Evet ben127500-128500 bekliyorum fakat geçen hafta da credit aynı miktarlar da mal almıştı.Her malın ederi var fazlaya satmaya kalkarsan ilave satıcılar gelir, benim gibi sadece ekonomik olarak bakan büyük yatırımcılarda vardır,bi yerde dengelenir.

Sayfa 495/1006 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •