Sayfa 158/1078 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Uzun suredir grafikler gunceklenmistir ve akabinde gelen tesekkur mesajlari haricinde ilerlemis sayfalari gormek gercekten farkli bir heyecan ve keyif katiyo takipcilerinize sevgili büyüğümüz istisareye devam guzel aksamlar herkese..

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    hocam merak eden olursa ne demek? bilim kurgu gibi heyecanla başlamışsınız, acun ılıcalı gibi gerilim müziği ardından reklama girmişsiniz

iyi geceler, iyi istirahatler. müsait zamanınızda açabilirseniz memnun olurum.

(bu paragraf rallinin yeni başladığını anlatır nitelikte aklımın aldığı kadarıyla
    Müsait bir zamanda daha derinlere inerek konuyu açmaya çalıaşacağım...

Bugün yine benim için yoğun bir gün. Borsa işi değil, çarşı_pazar işleri... Alınacak, tamir ettirilecek şeyler var...

Akşam da evde olamayacağım, biraz geç gelirim. Fakat telefondan yazılanları takip ediyor olacağım...

Güncellemeler de bugün biraz gecikecektir. Kusura bakmayın...

O nedenle ilk fırsatta konuyu derinlemesine inceleyelim... Tabii ki katılım olursa; o durumda ortaya daha güzel görüşler çıkıyor... Ben de daha rahat yazıyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    ben de ege üniversitesi fizik mezunuyum. kampüsünü severim okulun. ortamı da iyidir, siz biraz zaman verin o yolunu bulur. kampüse arabayla 10 dakika mesafede oturuyorum. bir ihtiyacı olursa diye özelden telefonumu göndereyim size. notlarınızda bulunsun
    Teşekkür ederim...

İstediği kadar zamanı var. Bu sene hazırlık olduğu için kafasına göre takılabilir. Gelecek sene görürüm ben onu...

Alıntı Originally Posted by winwin Yazıyı Oku
    Uzun suredir grafikler gunceklenmistir ve akabinde gelen tesekkur mesajlari haricinde ilerlemis sayfalari gormek gercekten farkli bir heyecan ve keyif katiyo takipcilerinize sevgili büyüğümüz istisareye devam guzel aksamlar herkese..

Etki-tepki prensibi diyebiliriz. Karşıdan tepki gelmeyince etki de zayıflıyor...

Hiç tepki gelmese de grafikler Allah izin verdiği sürece güncellenecektir...

Yorumlar ve sohbet bu durumda zayıf kalıyor...

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Etki-tepki prensibi diyebiliriz. Karşıdan tepki gelmeyince etki de zayıflıyor...

Hiç tepki gelmese de grafikler Allah izin verdiği sürece güncellenecektir...

Yorumlar ve sohbet bu durumda zayıf kalıyor...
    Hocam paylaşımlarınızı memnuniyetle bekliyorum

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by izmir123 Yazıyı Oku
    Hocam paylaşımlarınızı memnuniyetle bekliyorum

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eyvallah, sağolun...

Fırsat buldukça devam edeceğim...

7. Zahmet edip ayrıntılı cevaplamışsınız.
    Emeğinize sağlık.
    Selametle hayırlı yolculuklar olsun.

8. Hocam borsanın düşüşü göstere göstere gelmez diye dusunuyorum gecmis tecrubelerinizden ornekleme vermek isterseniz günümüze en cok benzeyen surec sizce nezamandir ( tabi var ise )

Sayfa 158/1078 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •