Güzel bir pas attın, şimdi buna voleyi çakmasam olmaz
Önce kısa bir açıklama. Tatlı maaşı(uyuşturucuyu) bırakıp, kendi işimi yaparak para kazanmaya çalışıyorum. Kurumsal hayattan kurtuldum 5-6 ay önce, bu başlıkta da bahsetmiştim. Portföyümü takip ederken ve işlem yaparken, aynı anda pek çok iletişim kanalım açık oluyor, haber siteleri, yerel-ulusal medya vs. Bloomberght de tr deki tek ekonomi kanalı, popüler görüş ne, çoğunluk ne düşünüyor bunu takip için arka fonda sürekli açıktır. Yani pek yararlı bulmasam da, dediğim gibi çoğunluğun ne düşündüğünü takip açısından faydalı buluyorum.
Yani, tv nin karşısına geçip çekirdek çitleyerek izlemiyorum bu kanalı. Gerçi her türlü popüler kültüre, bu kültürün egemen hale gelmesine de karşıyım..."aaa, bu devirde tv izleyen mi kanaldı caaanım, ay ne sıradan" tarzı pooüler leştiriye de karşıyım...bunu söyleyen ahmakların günün 10 saatini sosyal medyada, çer-çöp her türlü fikrin kusulduğu face sayfalarında geçirmesi de traji-komik . Şahsen hala face sayfam yok, çok lazım olursa eşimin hesabından bakıyorum, mecburen twitter ım var, faydalı da buluyorum...bu forum dışında da yazdığım-takıldığım bir yer yok.

Yer İmleri