Sayfa 75/209 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 1667 madde; 593 - 600 arası.

Konu: ERSU - Ersu Gıda

uğursuz kuşlar ötmeye başladı ya yine...
    ''Yok Artık Daha Neler''dedirtiyorsa bir hisse.Ya ''alım vakti'' ya da ''satım vakti'' O andır...

2.  Alıntı Originally Posted by captur Yazıyı Oku
    uğursuz kuşlar ötmeye başladı ya yine...
    Onlar kaç kere ötüp kaç kere deliklerine geri kaçtılar ( kaç kez yazdıklarını sildiler kaç kez...)

Bırakalım yine ötsünler bakalım biz sonuca bakalım
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. Bu arada benim için asıl olan gün sonu kaçtan kapatmış olduğu gün içi gördüğü değerler çok ta bir anlam ifade etmiyor...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Onlar kaç kere ötüp kaç kere deliklerine geri kaçtılar ( kaç kez yazdıklarını sildiler kaç kez...)

Bırakalım yine ötsünler bakalım biz sonuca bakalım
    Gitti,uçtu,kaçtı,bilmem nereyi kırdı dedikleri her hisse seans içinde duraklama devrine giriyor.Yazdıkları gerçekleşmeyincede hemen siliyorlar.Bunlara göre hareket edenin vay haline ki vay haline.
    ''Yok Artık Daha Neler''dedirtiyorsa bir hisse.Ya ''alım vakti'' ya da ''satım vakti'' O andır...

5.  Alıntı Originally Posted by captur Yazıyı Oku
    Gitti,uçtu,kaçtı,bilmem nereyi kırdı dedikleri her hisse seans içinde duraklama devrine giriyor.Yazdıkları gerçekleşmeyincede hemen siliyorlar.Bunlara göre hareket edenin vay haline ki vay haline.
    Aynen böyle oluyor Sn.captur, ama sanırım sırf bunların yazdıklarına göre alım yapanlar var Twitter resmen ağlama duvarı gibi oluyor bazen..

6. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...

Emir silinmezse 1,55 daha da kalınlaşacak gün içinde

8.  Alıntı Originally Posted by captur Yazıyı Oku
    Emir silinmezse 1,55 daha da kalınlaşacak gün içinde
    Kalınlık incelik onların sorunu biz izliyoruz

Sayfa 75/209 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •