Sayfa 94/538 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 4301 madde; 745 - 752 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

Alıntı Originally Posted by chef Yazıyı Oku
    Abi neden bu kadar agresifsin?
    Agresif değilimde belge ile yazdıklarımı ya çarptırıyorsunuz yada yalanlıyorsunuz.(neden böyle yapıyorsunuz?)
    sizlerin ky.olduğunuzdan şüphe etmeye başladım.gerçekten siz kimsiniz?şirket elemanları olsa böyle davranmaz..!!!?

YTD

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Agresif değilimde belge ile yazdıklarımı ya çarptırıyorsunuz yada yalanlıyorsunuz.(neden böyle yapıyorsunuz?)
    sizlerin ky.olduğunuzdan şüphe etmeye başladım.gerçekten siz kimsiniz?şirket elemanları olsa böyle davranmaz..!!!?

YTD
    Ben bu mistralin oradan her gün geciyorum 3-5 sefer
    Emlak cevrem de anlatıyor
    Cebinde parası olan insanların derdi de mistral den folkartlardan ev almak
    Gecmişte nolmus kim ölmüş kim kalmış benim pek derdim değil acıkcası
    Ben sirketin finansallarına, getırecegı getiriye bakarım

Kaza işinde cam düşme sonucu bir işçinin öldüğü dogru. Onu biliyorum yazdım
    Dün tüprasta 4 işçi öldü aliağa izöir rafinerisinde mesela
    Bu inşaat bitti abi. 1-2 sene öncesinin haberleri benim de hissenin de hisse sahiplerinin de umrunda olmaz

3.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku

YTD
    bende aynı şeyi sizin için düşünmeye başladım nedense.ky ortak olduğu şirkete böyle 2 sene önceki asparagas haberleri kullanarak sallamaz.varsa güncel bir kavga gürültü tabi ki yazar.inşaat bitmiş, proje satılmış neden 2 sene önceki bir asparagas haber paylaşılır diye düşünüyor aklı kendinde adem oğlu.

Ben bu mistralin oradan her gün geciyorum 3-5 sefer
    Emlak cevrem de anlatıyor
    Cebinde parası olan insanların derdi de mistral den folkartlardan ev almak
    Gecmişte nolmus kim ölmüş kim kalmış benim pek derdim değil acıkcası
    Ben sirketin finansallarına, getırecegı getiriye bakarım

Kaza işinde cam düşme sonucu bir işçinin öldüğü dogru. Onu biliyorum yazdım
    Dün tüprasta 4 işçi öldü aliağa izöir rafinerisinde mesela
    Bu inşaat bitti abi. 1-2 sene öncesinin haberleri benim de hissenin de hisse sahiplerinin de umrunda olmaz
    Esas konumuz iş kazaları değil.konu gazete haberleri ile saptı.(Ölen çalışanlara ALLAH'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum)
    Esas konumuz şirketin bilançoları.eder değerleri.
    İzmir li neyin ne olduğunu biliyor emlak sitelerinde satış ilanlarını görüyor.Doluluk oranlarını biliyor.

YTD

2 kule halinde yükselen Mistral İzmir Residence, Miray İnşaat imzasıyla yaşama geçiriliyor. Mistral İzmir satış fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz. Projede banka kredisi kullanılıyor.

150 milyon dolarlık yatırım bedeli ile inşa edilen İzmir Mistral projesinde yer alan kuleler 38 ve 48 katlı olarak tasarlandı.

https://emlakkulisi.com/mistral-izmi...yatlari/255710

Satışa konu maliyetler 107.4 milyon tl?

Hangisi doğru MALİYET?şirket beyanı 150 milyon usd mi?bilanço kalemindeki satılan kalemlerin maliyeti 107.4 milyon tl mi?

işte asıl mesele bu!!!?

YTD
    Telefon açın-e.mail gönderin şirketten bilgi alın burada paylaşın.ky.ye yardımcı olun.
    İşte bütün mesele bu..!!

YTD

Ben sahsen bilancoyu baz alıyorum. Bilancoda yazanı

Emlakkulisini değil

Tabi herkes istediğine inanmakta özgür

7.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Esas konumuz iş kazaları değil.konu gazete haberleri ile saptı.(Ölen çalışanlara ALLAH'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum)
    Esas konumuz şirketin bilançoları.eder değerleri.
    İzmir li neyin ne olduğunu biliyor emlak sitelerinde satış ilanlarını görüyor.Doluluk oranlarını biliyor.

YTD
    bende sizinle aynı fikirdeyim.izmir'li neyin ne olduğunu biliyor.hatta ben adana'lıyım ben bile biliyorum.teşekkürler sayın iki gozum.msgyo'nun 39 milyon tl sermayesi ve 165 milyon tl 2017/6 aylık kâr rakamı orta yerde duruyor.üçüncü çeyrek sizin belirttiğiniz 107 milyon tl şu ana kadarki düşük maliyet kalemi göz önüne alındığında çok daha pozitif gelebilecektir.gözden kaçırdığım önemli verileri tatlı bir tartışma ile sayenizde öğrenmiş oldum.çok teşekkür ederim üstadım.ben forumda yeniyim.sizlerden hisseyle ilgili veriler edindikçe daha bir umutvar oluyorum.

2 kule halinde yükselen Mistral İzmir Residence, Miray İnşaat imzasıyla yaşama geçiriliyor. Mistral İzmir satış fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz. Projede banka kredisi kullanılıyor.

150 milyon dolarlık yatırım bedeli ile inşa edilen İzmir Mistral projesinde yer alan kuleler 38 ve 48 katlı olarak tasarlandı.

https://emlakkulisi.com/mistral-izmi...yatlari/255710
    Ben sahsen bilancoyu baz alıyorum. Bilancoda yazanı

Emlakkulisini değil

Tabi herkes istediğine inanmakta özgür
    120.000 m2 yüksek binaların inşaat maliyeti 107.4 milyon tl olabilirmi sizce?(m2 inşaat maliyeti 895 tl)

http://www.mirayinsaat.com/

YTD

Sayfa 94/538 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •