Ben bu mistralin oradan her gün geciyorum 3-5 sefer
Emlak cevrem de anlatıyor
Cebinde parası olan insanların derdi de mistral den folkartlardan ev almak
Gecmişte nolmus kim ölmüş kim kalmış benim pek derdim değil acıkcası
Ben sirketin finansallarına, getırecegı getiriye bakarım
Kaza işinde cam düşme sonucu bir işçinin öldüğü dogru. Onu biliyorum yazdım
Dün tüprasta 4 işçi öldü aliağa izöir rafinerisinde mesela
Bu inşaat bitti abi. 1-2 sene öncesinin haberleri benim de hissenin de hisse sahiplerinin de umrunda olmaz
bende aynı şeyi sizin için düşünmeye başladım nedense.ky ortak olduğu şirkete böyle 2 sene önceki asparagas haberleri kullanarak sallamaz.varsa güncel bir kavga gürültü tabi ki yazar.inşaat bitmiş, proje satılmış neden 2 sene önceki bir asparagas haber paylaşılır diye düşünüyor aklı kendinde adem oğlu.
Esas konumuz iş kazaları değil.konu gazete haberleri ile saptı.(Ölen çalışanlara ALLAH'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum)
Esas konumuz şirketin bilançoları.eder değerleri.
İzmir li neyin ne olduğunu biliyor emlak sitelerinde satış ilanlarını görüyor.Doluluk oranlarını biliyor.
YTD
Ben sahsen bilancoyu baz alıyorum. Bilancoda yazanı
Emlakkulisini değil
Tabi herkes istediğine inanmakta özgür
bende sizinle aynı fikirdeyim.izmir'li neyin ne olduğunu biliyor.hatta ben adana'lıyım ben bile biliyorum.teşekkürler sayın iki gozum.msgyo'nun 39 milyon tl sermayesi ve 165 milyon tl 2017/6 aylık kâr rakamı orta yerde duruyor.üçüncü çeyrek sizin belirttiğiniz 107 milyon tl şu ana kadarki düşük maliyet kalemi göz önüne alındığında çok daha pozitif gelebilecektir.gözden kaçırdığım önemli verileri tatlı bir tartışma ile sayenizde öğrenmiş oldum.çok teşekkür ederim üstadım.ben forumda yeniyim.sizlerden hisseyle ilgili veriler edindikçe daha bir umutvar oluyorum.
120.000 m2 yüksek binaların inşaat maliyeti 107.4 milyon tl olabilirmi sizce?(m2 inşaat maliyeti 895 tl)
http://www.mirayinsaat.com/
YTD
Yer İmleri