Sayfa 73/140 İlkİlk ... 2363717273747583123 ... SonSon
Arama sonucu : 1115 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Vadeli islemler yarismasi

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    biraz para biriktirip geri döneceğim.
    ben yokken piyasayi düşürmeyin sonra paranoya oluyorum benim üzerime oynuyorlar diye
    Neden ??

İki iki dön işte

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

2. konsantrasyonum bozuldu piyasa ile uyum halinde olamıyorum sürekli terste kalmak beyin hücrelerime zarar verdi...
    biraz ara vermek sağlıklı olucaktir diye düşünüyorum. nasılsa borsa kapanmıyor 2-3 ay sonra devam ederiz bakarsın belli mi olur.
    kendimi motive etmem lazım, nerde hata yapmışım neden öyle olmuş geçmişi bir kurcalayip ders cikartmam lazım. .
    bol şanslar
    Hamdım Piştim Yandım
    28.07.2025 tüm parayı aselse gömdüm mertabi

3.  Alıntı Originally Posted by NUTCRACKER Yazıyı Oku
    Gel yol yakınken dön Erhan. çıkar şortu..
    tebrikler fakat bu hafta rüzgar ters yöne esecek kapanıs bunun ısıgını verdı.

gir koluma şortunu giy denize dalgalara şelalelere gidelim :D
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

4. Bu haftaki hareketlerde ( ki bana göre geniş bir testerenin içindeyiz) , aşırı kar veya zarar edilmesi çok normal

Piyasa bunun için elinden geleni ardına koymadı

Reisin anlam veremedigim bir tarafı var

Testere içine girdigimizin farkına ilk o vardı , bunun anlamı makinesi iyi işliyor fakat çok ciddi zarar yazdı , gerçi bende testereyi daha dislerini geçirmeden fark edip yazmıştım ama bende zarar yazdım

Demek ki bazı şeyleri sadece fark etmek yetmiyormuş , gözgöre göre lades olunabilecek bir yerdeymisiz

Şu anki düşüncem

Dolarda 3.62 - 3.63 bandını çok önemli görüyorum

O bant aşağı kirilmaz ise bistte yön aşağı olacaktır diye düşünüyorum

Normalde elmaya göre armutu degerlendirmem ama benim vadelide stopum dolarda 3.62 - 3.63 bandının aşağıya kirilmasi

Çünkü bistte teknik olarak en azından şu an için eksi yada artı yönde kayda deger bir oluşum göremiyorum yada benim dikkatimi çekmiyor

Ama dolarda 3.62-3.63 bandıni çok önemli görüyorum

usd/try 15 dakikalıkta sıkıştı fx ciler ne yabıonuz??
    kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
    yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez

sn viper bana göre sene başında pahalı dolar satıp tr tahvile giren yabancıların kaçacak fırsat gözledikleri bir dönemdeyiz aynı şekilde bistide değerlendiriyorum yani çıkmaları için doların ucuz lazım ki ellerindeki tr ile daha çok dolar alıp tüysünler o yüzden doların belli bir seviyeden aşağı inmesi bist için iyi değil bence o yüzden uzatmaları oynuyoruz gibi geliyor yine bana. bu kadar travmatik habeelerin üşüştüğü seçimlerin ve gerginliklerin yaklaştığı bu dönemde en kötü olanı bence ucuz dolar adam takası yapıp kaçacak...
    e pahalı kur borçlu işletmeciye kötü ama şu anki mali durumda doların daha yüksekte olması gerekmezmi??
    saygılar

Alıntı Originally Posted by adgur Yazıyı Oku
    usd/try 15 dakikalıkta sıkıştı fx ciler ne yabıonuz??
    sankim yine short??

8.  Alıntı Originally Posted by adgur Yazıyı Oku
    sn viper bana göre sene başında pahalı dolar satıp tr tahvile giren yabancıların kaçacak fırsat gözledikleri bir dönemdeyiz aynı şekilde bistide değerlendiriyorum yani çıkmaları için doların ucuz lazım ki ellerindeki tr ile daha çok dolar alıp tüysünler o yüzden doların belli bir seviyeden aşağı inmesi bist için iyi değil bence o yüzden uzatmaları oynuyoruz gibi geliyor yine bana. bu kadar travmatik habeelerin üşüştüğü seçimlerin ve gerginliklerin yaklaştığı bu dönemde en kötü olanı bence ucuz dolar adam takası yapıp kaçacak...
    e pahalı kur borçlu işletmeciye kötü ama şu anki mali durumda doların daha yüksekte olması gerekmezmi??
    saygılar
    Bistte o dediklerine su an için katılıyorum

Buna ek yakında küresel bir çöküş beklentim var

Ama çok da önyargılı olmamak lazım cunku gectigimiz ptesi günü bistte kayda değer olmasa bile türk etf lerine çok ciddi alım geldi

Ptesi Newyork ta burayı kapış yaptılar resmen

Ha ne zaman bosaltirlar zaman gösterir

Sayfa 73/140 İlkİlk ... 2363717273747583123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •