konsantrasyonum bozuldu piyasa ile uyum halinde olamýyorum sürekli terste kalmak beyin hücrelerime zarar verdi...
biraz ara vermek saðlýklý olucaktir diye düþünüyorum. nasýlsa borsa kapanmýyor 2-3 ay sonra devam ederiz bakarsýn belli mi olur.
kendimi motive etmem lazým, nerde hata yapmýþým neden öyle olmuþ geçmiþi bir kurcalayip ders cikartmam lazým. .
bol þanslar
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bu haftaki hareketlerde ( ki bana göre geniþ bir testerenin içindeyiz) , aþýrý kar veya zarar edilmesi çok normal
Piyasa bunun için elinden geleni ardýna koymadý
Reisin anlam veremedigim bir tarafý var![]()
Testere içine girdigimizin farkýna ilk o vardý , bunun anlamý makinesi iyi iþliyor fakat çok ciddi zarar yazdý , gerçi bende testereyi daha dislerini geçirmeden fark edip yazmýþtým ama bende zarar yazdým
Demek ki bazý þeyleri sadece fark etmek yetmiyormuþ , gözgöre göre lades olunabilecek bir yerdeymisiz
Þu anki düþüncem
Dolarda 3.62 - 3.63 bandýný çok önemli görüyorum
O bant aþaðý kirilmaz ise bistte yön aþaðý olacaktýr diye düþünüyorum
Normalde elmaya göre armutu degerlendirmem ama benim vadelide stopum dolarda 3.62 - 3.63 bandýnýn aþaðýya kirilmasi
Çünkü bistte teknik olarak en azýndan þu an için eksi yada artý yönde kayda deger bir oluþum göremiyorum yada benim dikkatimi çekmiyor
Ama dolarda 3.62-3.63 bandýni çok önemli görüyorum
aptallýk ayný þeyleri yapýp hep farklý sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
usd/try 15 dakikalýkta sýkýþtý fx ciler ne yabýonuz??
kimse yazdýklarýma aldýrmasýn hiç bir mantýký yok
yatýrým tavsiyesi deðildir olmasýda beklenemez
sn viper bana göre sene baþýnda pahalý dolar satýp tr tahvile giren yabancýlarýn kaçacak fýrsat gözledikleri bir dönemdeyiz ayný þekilde bistide deðerlendiriyorum yani çýkmalarý için dolarýn ucuz lazým ki ellerindeki tr ile daha çok dolar alýp tüysünler o yüzden dolarýn belli bir seviyeden aþaðý inmesi bist için iyi deðil bence o yüzden uzatmalarý oynuyoruz gibi geliyor yine bana. bu kadar travmatik habeelerin üþüþtüðü seçimlerin ve gerginliklerin yaklaþtýðý bu dönemde en kötü olaný bence ucuz dolar adam takasý yapýp kaçacak...
e pahalý kur borçlu iþletmeciye kötü ama þu anki mali durumda dolarýn daha yüksekte olmasý gerekmezmi??
saygýlar
kimse yazdýklarýma aldýrmasýn hiç bir mantýký yok
yatýrým tavsiyesi deðildir olmasýda beklenemez
Bistte o dediklerine su an için katýlýyorum
Buna ek yakýnda küresel bir çöküþ beklentim var
Ama çok da önyargýlý olmamak lazým cunku gectigimiz ptesi günü bistte kayda deðer olmasa bile türk etf lerine çok ciddi alým geldi
Ptesi Newyork ta burayý kapýþ yaptýlar resmen
Ha ne zaman bosaltirlar zaman gösterir
aptallýk ayný þeyleri yapýp hep farklý sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Yer Ýmleri