Sayfa 8/21 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
Arama sonucu : 165 madde; 57 - 64 arası.

Konu: +++ son dakika +++ borsa ₺

1. ASELSAN ile SSM arasında imzalanan sözleşme değişikliği ile 350 milyon TL ilave sipariş verildi.

Şirket tarafından KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"ASELSAN ile Savunma*Sanayii Müsteşarlığı arasında Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Projesi ile ilgili*olarak imzalanan sözleşme değişikliği ile ASELSAN'a toplam 350.000.000,-TL*tutarında ilave sipariş verilmiştir. İşbu sözleşme değişikliği kapsamında*teslimatlar 2019 yılına kadar tamamlanacaktır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Dostum bu sefer bravooo....hafta sonu ve akşam ları hisse pompa yapmanız bence üyeleri cekecektir

3. Ben kimseyi cekmeye calışmıyorum karşılığında para almıyorum kendi capımda fırsat buldukca faydalı olmaya calışıyorum.. İsteyen okur beğenmeyen okumaz.. Pompa yapmıyorum.. dunden beri kiler gyo dan yüzde 15 ten fazla kazandım..keyfim yerinde.. sen bile kacıramazsın keyfimi...[emoji12]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by mr&mrs Yazıyı Oku
    dostum bu sefer bravooo....hafta sonu ve akşam ları hisse pompa yapmanız bence üyeleri cekecektir
    ha birde haberi büyük puntalarla yazarak altına haber kaynağının linkini vede bir iki resim atarsanız daha dikkat çekici olur hemde haberin çekiciliğini arttırmış olursunuz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    O zaman başlığı hisse pompa yap

6. Bi sıkıntın varsa bana açılabilirsin.. cocukluğunu anlat bakim..[emoji40]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Peki öylese ben bunu hisse alalım yapalım yerini yönetime bir fax layayım büyük abiler ne diyecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by intermes Yazıyı Oku
    Ben kimseyi cekmeye calışmıyorum karşılığında para almıyorum kendi capımda fırsat buldukca faydalı olmaya calışıyorum.. İsteyen okur beğenmeyen okumaz.. Pompa yapmıyorum.. dunden beri kiler gyo dan yüzde 15 ten fazla kazandım..keyfim yerinde.. sen bile kacıramazsın keyfimi...[emoji12]
    SAYFA AÇMASINDAKİ NEDEN

Sayfa 8/21 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •