Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Bu tablo her ülkenin asgari ücretine göre oluşturulsa daha GERÇEKÇİ olmaz mıydı?
Zira ben londradaki veya manhattandaki biri kadar kazanmıyorum.
İstanbulun çoğu semtinin yaşam kalitesi açısından londrayla veya tablodaki herhangi bir şehirle kıyaslanamayacağı ise ayrı bir tartışma konusu.
Hatta bana kalırsa tartışma konusu bile değil.![]()
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
3 milyon 700 kusür metrekare, 3.700 dönüm, yani 3,7 kilometrekare.. total 5.400 km2 içinde 3- 4 km2 kadar bir alan, yani 'yarısından fazlası satılmış' lafının binde bir kadarı.. bir gerçeklik, post-truth.. ama binde bir kadar- semantolojik açıdan bakınca yalnışlanamayan bir argüman yok ortada, doğru bir laf/ ama birde bin oranında doğru![]()
Katilmiyorum
Hayat kalitesi sokaktaki insanlarin kultur seviyesi ortalama yasin yuksek olup olmamasi iklim (bu cok onemli) suc orani tarih sanat kultur doga yesillik orani falandir.
Butun bunlari goz onune alinca Istanbul belki bir iki Avrupa sehri disinda cok cok iyi durumda. Bunu ABD de 24 yildir bir cok sehrinde yasamis turist olarak gitmis degil yasamis biri olarak soyluyorum.
Hangi birinden bahsedeyim suc oranindanmi yoksa metrodaki Afrikali oranindanmi kisin 5 ay suren -10 derece iklim mi sokaga ciktinmi insanlarin yas ortalamasinin 50 civarinda olup insanin moralini bozmasinimi? Neresinden tutarsan tut Istanbul yasayanlarina sundugu imkanlarla bir cok sehirden fersah fersah ileride ve bir de bunun ustune en ucuz sehir.
Tesaduf buya daha dun konsolosluktaydim. ORada tanidik biri ABD den TR ye cok donen oldugunu ve bunlarin cogununda universitelerde is bulduklarini soyledi. Yani TR deki universitelerde cok acik pozisyon varmis bunu firsat bilen ABD de yasayan bir cok Turkte bu pozisyonlara alinmislar. Benim merak ettigim devlet universitelerinde docent to profesordu cok dusuk ucret alirlar. Hani ozel sektore donse anlayacagim ama devlet universitelerine donme olayini anlayamadim.
Hyundai da mercedesten ucuz?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yer İmleri