Bu nasýl hesap? Ýstanbul ortalamasý %39.7 ama bu ortalamayý geçen sadece Üsküdar ve GOP var.Þile'de istanbul'un ilçesi orasý niye yok? Uydur kaydýr bir liste olmuþ.Þu piyasada saðlýklý bilgi almak ne kadar da zor.
Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Bu nasýl hesap? Ýstanbul ortalamasý %39.7 ama bu ortalamayý geçen sadece Üsküdar ve GOP var.Þile'de istanbul'un ilçesi orasý niye yok? Uydur kaydýr bir liste olmuþ.Þu piyasada saðlýklý bilgi almak ne kadar da zor.
Ýlanlarýn çoðu yanýltýcý, bunu da dikkate almak lazým. Örneðin 'turizm imarlý' diye sunulan arazinin imarý olmadýðý gibi baþvurusu bile yapýlmýþ deðil. 'Turizm imarý alýnabilir' diye ilan vermiþ olsalar belki kabul edilebilir ama ilanýn gerçekle ilgisi yok. Yolu var denilenlerin çoðunun 'kadastral (resmi)' yolu yok. Tarlanýn içinden geçen traktör yollarýný resmi yol gibi gösteriyorlar. 'Elektrik hattýna yakýn veya elektriði var' denilenlerin hiçbirinin elektriði yok. Kandýrmak için mülkiyeti bana ait olan, benim yüz bin lira harcayarak 1 km. öteden getirdiðim elektrik hattýnýn resmini koyuyorlar.
Iznik civari, bir arkadasin yazdiklari.
Buradan alýnmýþtýr->
https://www.kuveytturkozel.com.tr/Do...0raporu-EN.PDF
yok yaw...sana silinecek ne yazayým...en fazla üzüntülerimi ifade ederim...kafasý çalýþan bir adamýn at gözlüðü takmasý ve trollerle takýlmasý üzer beni sadece.
ahmet e yazmýþtým bir þeyler..silinecek bir þey de deðildi...adam yüzüne tükürsen yaðmur yaðacak diyen türden olduðu için...ayný kafa devam...ne yazarsak yazalým aynen devam ediyor...tv yi çöpe attýðýný, aydýnlanma çaðýna girdiðini yazmýþtý...ben de ileri deðil geri gittiðini yazmýþtým.
þu hatay mevzusu ile ilgili de yazdýðým bir post vardý...o da silinmiþ..onun günahý neydi...özetle demitim ki, 100 gr beyni olan hatay ýn yarýsýnýn satýlamayacaðýný, coðrafyanýn çoðunun mülkiyetinin devlette olduðunu, amanos daðlarýný satmadýkça hatay ýn çeyreðinin dahi satýlamayacðýný yazmýþtým...bir de arkadaþ mantýktan, matematikten dem vurur...dinime söven müselman olsa hikayesi.
internet, sosyal medya çer çöple dolu...100 lerce çöp arasýndan, iþe yarar-elle tutulur bilgi, samanlýkta iðne aramak gibi...her türlü haber-bilgi vs check etmek gerek, teyitsiz hiç bir yazýya itibar edilmemeli...zaten toplumun kahir ekseriyeti okuduðunu anlamaktan, matematikten bihaber...böyle bir toplumu troller aracýðýyla yönlendirmek, manipüle etmek de çok kolay.
Sayýn Cautinory,ben bahsettiðiniz arkadaþa uzun süredir yok hükmünde davranýyorum,baþlarda renkli bir kiþilik gibi gelmiþti ama daha sonra anlýk deðiþen fikirleri,söyledikleri ve yaptýklarý arasýndaki devasa farklar ve karþýsýndakine anlýk hezeyanlarla yönelttiði garip ithamlar sonucu ,artýk hiç bir mesajýna cevap yazmýyorum sizde deneyiniz,çok faydalý...![]()
Ruh sagligi pek iyi degil o arkadasin biraz anlayisli davransak, kalpler kirilmaz.
Yer Ýmleri