Sayfa 25/119 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon
Arama sonucu : 945 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Geyikk Muhabbeti ...

Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Bazı kap çıkışlarıda tıkalı o yüzden ilk 5 nolu kap dolar

Çizimde ki tıkalı yerler açılıp soru, "Sırasıyla hangi kaplar dolar" olarak değiştirilebilir hocam

tam geyik muhabbeti olmuş
    bir halt olacağı yok.

bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku
    Çizimde ki tıkalı yerler açılıp soru, "Sırasıyla hangi kaplar dolar" olarak değiştirilebilir hocam
    O zaman 6 hocam

Ama soru normalde dikkat sorusu sanırım kimse tıkalı yerlere dikkat etmez diye sorulmuş sanki
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Böyle bi soruda. o derece ince detay manasız iş
    Kimse ona odaklanmaz.

6. Bir sorum olacak . 2013 yılında oturma izni alınmış, 40 daireli tek blok, merkezi sistem doğalgaz kazanı ile ısıtılacak ancak , mahalleye doğalgaz temmuz 2017 de geldi. Yani 4 yıl önce kurulan kazan hiç test edilmemiş, kullanılmamıştır. Şimdi binanın müteahhidi aynı zamanda yönetici ve binada 2 dairesi var. Gazı bağlayacak ve kazanı test ederek işletmeye alacak olan teknik servis 350 tl. istiyor. Benim bildiğim , diğer sakinlerin bilmediği en az 4 bin tl. tutarında teknik eksiklik de var ( baca gazı kontrol aleti, dış hava sıcaklığı sensörü, otomatik valfler vs. )

Müteahhit- yönetici sadece benden çekindiği için olabildiğince iyi ilişkiler kurmaya çalışıyor. Uzatmayayım, dün kendisine hukuken başına gelebilecekleri söylediğimde çok bozuldu. Apartmanın genel bütçesinden harcadığı ve iki yıldır denetlenmeyen, bilanço düzenlenmeyen ,defterleri notere tasdik ettirmeyen bu şahıs için aslında hiç bir şey yapmaya niyetim yok. Zira, hak aramak çok meşakkatli bir iş. Yine de bu kazanı satan firma ve kuran servise kazan testinin yaptırılarak teslimi için ne yapabiliriz ?

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bir sorum olacak . 2013 yılında oturma izni alınmış, 40 daireli tek blok, merkezi sistem doğalgaz kazanı ile ısıtılacak ancak , mahalleye doğalgaz temmuz 2017 de geldi. Yani 4 yıl önce kurulan kazan hiç test edilmemiş, kullanılmamıştır. Şimdi binanın müteahhidi aynı zamanda yönetici ve binada 2 dairesi var. Gazı bağlayacak ve kazanı test ederek işletmeye alacak olan teknik servis 350 tl. istiyor. Benim bildiğim , diğer sakinlerin bilmediği en az 4 bin tl. tutarında teknik eksiklik de var ( baca gazı kontrol aleti, dış hava sıcaklığı sensörü, otomatik valfler vs. )

Müteahhit- yönetici sadece benden çekindiği için olabildiğince iyi ilişkiler kurmaya çalışıyor. Uzatmayayım, dün kendisine hukuken başına gelebilecekleri söylediğimde çok bozuldu. Apartmanın genel bütçesinden harcadığı ve iki yıldır denetlenmeyen, bilanço düzenlenmeyen ,defterleri notere tasdik ettirmeyen bu şahıs için aslında hiç bir şey yapmaya niyetim yok. Zira, hak aramak çok meşakkatli bir iş. Yine de bu kazanı satan firma ve kuran servise kazan testinin yaptırılarak teslimi için ne yapabiliriz ?

Herhangi bir şey yaptırabileceğinizi sanmıyorum ...
    Zira,
    kazan ve kalorifer tesisatı test edilerek teslimatı yapılır (bu durum söz konusu sistemleri yapanlar için önemli olduğundan teslimatta raporu tutulur ve söz konusu firmadan bu rapora ulaşılabilir veya yöneticide sözleşmenin ekinde olması gerekir ...
    Burada bir ihtimal şu olabilir ;
    Müteahhit, inşaatı yeni yaptırmıştır ve sistemi hemen devreye almayacaktır testlerin kullanım öncesi yapılmasını isteyebilir, durum böyleyse sözleşmede belirtilmesi gerekir ...

Diğer taraftan ;
    Yeni eklenecek sistemler konusu kazanın yapıldığı tarihte zorunlu muydu veya sözleşmede var mıydı !? Sanmıyorum ama bakmak lazım ...
    Ancak bana bu bedel, olay "ortak alana" girdiğinden mecburen kat malikleri tarafından karşılanması gerekir gibi geliyor ...

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    EMİRGÂN ADI NEREDEN GELİYOR?

Bundan çeyrek asır sonra, IV. Murad (1623-1640) İran Seferi sırasında Revan kalesini kendisine savaşsız teslim eden kale kumandanı Emirgûneoğlu Tahmasp Kulu Han adlı bir .... İstanbul’a getirecek, adını ... yapıp musahipliğine atayacaktı. Padişahın .......â„¢ya verdiği hediyelerden biri bugün Emirgân dediğimiz semtteki ‘Feridun Bahçesi’ idi. Dimitri Kantemir ve Eremya Çelebi’ye bakılırsa, padişah bu bahçedeki konakta, Musa Çelebi ve Silahtar Mustafa Paşa gibi dönemin ünlü .... ile sabaha kadar oturak alemleri düzenlerdi. Bir yandan da, halkın ahlak bekçiliğini yapardı.
    Son düzenleme : cengizz; 22-10-2017 saat: 17:00.

Sayfa 25/119 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •