eft tarifelerini hatırlamıyorum ,birkaç ay önce niyetlendiğimde ayrıntılı sorular sorunca değmeyeceğine karar verip hsbc de bağlamadım.Onların amacı bütün müşterileri opsiyoncu yapmak ,o işlemlerden para kazanmak.Girişte 15 alırsınız dönüşte 13.00 taş çatlasın 13.50 teklif ederler.İlk girişte 250k için 15.00 verirler diyelim ki 1M toplam bağlayacağım deseniz kalan 750k için 14.00 teklif ederler en fazla.
Hey allahım gece gece deli ettiler.
Enparayi aradim pazartesi atm nin günlük işlem limiti uzerinde bir para yatirma işlemim olacak subeden yapabilirmiyiz dedim.
Rakami sordular soyledim . Tabiki yapabilirsiniz dediler.
Peki dedim hesap sahibi haricinde ayni soyad dan birisi yatiracak subeden sorun olur mu ?
Olmayacagini düşünüyorum ancak Finansbank mt ye baglayayim net cevap alin dedi.
15 dakka mt ye zor bağlandım.
Aldığım cevap şube isleyislerine karisamiyoruz ?
Dedim o ne demek öyle ? Yani sizin bankanizin bir kural kaidesi yokmu ve standart değil mi ? Şube nin insiyatifinde ne demektir yahu.
Yaw bir kural var ama surekli esnetme derdindesiniz neden boyle arkadaslar, abd elcilik islem yapmiyorum diyor ama bizim halkimiz gidiyor kapinin onunde eline de kagit alip okuyor, hos onlara da daha once verilen randevulari iptal etmeleri de hata, cunku daha once kazanilmis haklari da iptal olmus oldu
saygilar
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer İmleri