Sayfa 355/997 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    100K yeni giriş.
    Burgan 14.50
    Vakıf 13.50
    Bizim MT yalan mı söyledi ki, en son 14.25 dedi. 14.50 çok yüksek geldi bana

2.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Yüksek meblağlarda standart eft ücreti değişiyor mu ? Yazdığınızdan anladığım kadarıyla böyle ..
    şayet böyle ise acaba ortalama kaç liradan sonra değişiyor ?
    eft tarifelerini hatırlamıyorum ,birkaç ay önce niyetlendiğimde ayrıntılı sorular sorunca değmeyeceğine karar verip hsbc de bağlamadım.Onların amacı bütün müşterileri opsiyoncu yapmak ,o işlemlerden para kazanmak.Girişte 15 alırsınız dönüşte 13.00 taş çatlasın 13.50 teklif ederler.İlk girişte 250k için 15.00 verirler diyelim ki 1M toplam bağlayacağım deseniz kalan 750k için 14.00 teklif ederler en fazla.

Alıntı Originally Posted by ozziem Yazıyı Oku
    Bizim MT yalan mı söyledi ki, en son 14.25 dedi. 14.50 çok yüksek geldi bana
    MT ile yüzünü eskitmiş olabilirsin..benimki ilk adım atış..normalde vakıftan bağlardım, meblağ ve enflasyon dolayısıyla Burgan'ı tercih ettim..ayrıca MT bugün temdit yapmış olsanız 14.25 olurdu dedi..selamlar..

4. Hey allahım gece gece deli ettiler.
    Enparayi aradim pazartesi atm nin günlük işlem limiti uzerinde bir para yatirma işlemim olacak subeden yapabilirmiyiz dedim.
    Rakami sordular soyledim . Tabiki yapabilirsiniz dediler.
    Peki dedim hesap sahibi haricinde ayni soyad dan birisi yatiracak subeden sorun olur mu ?
    Olmayacagini düşünüyorum ancak Finansbank mt ye baglayayim net cevap alin dedi.
    15 dakka mt ye zor bağlandım.
    Aldığım cevap şube isleyislerine karisamiyoruz ?
    Dedim o ne demek öyle ? Yani sizin bankanizin bir kural kaidesi yokmu ve standart değil mi ? Şube nin insiyatifinde ne demektir yahu.

Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Hey allahım gece gece deli ettiler.
    Enparayi aradim pazartesi atm nin günlük işlem limiti uzerinde bir para yatirma işlemim olacak subeden yapabilirmiyiz dedim.
    Rakami sordular soyledim . Tabiki yapabilirsiniz dediler.
    Peki dedim hesap sahibi haricinde ayni soyad dan birisi yatiracak subeden sorun olur mu ?
    Olmayacagini düşünüyorum ancak Finansbank mt ye baglayayim net cevap alin dedi.
    15 dakka mt ye zor bağlandım.
    Aldığım cevap şube isleyislerine karisamiyoruz ?
    Dedim o ne demek öyle ? Yani sizin bankanizin bir kural kaidesi yokmu ve standart değil mi ? Şube nin insiyatifinde ne demektir yahu.
    Ben enpara yeni çıktığında şubeden para yatırmaya gittim, MT enpara şubesiz bankacılık ben sizin işlemi gerçekleştiremem demişti... Neyse bankanın içinde ki ATM den yatırmış sorunu çözmüştüm....Ondan sonra da enpara yı sadece ödemeler için kullanıyorum....

500 milyar tl (eski para- iki firma)
    su andaki 500bin tl olur yeni

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    O ayrı ....

Bu şirketler lisans için kaç para ödeyip imtiyaz sahibi oldular ?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Yaw bir kural var ama surekli esnetme derdindesiniz neden boyle arkadaslar, abd elcilik islem yapmiyorum diyor ama bizim halkimiz gidiyor kapinin onunde eline de kagit alip okuyor, hos onlara da daha once verilen randevulari iptal etmeleri de hata, cunku daha once kazanilmis haklari da iptal olmus oldu

saygilar

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben enpara yeni çıktığında şubeden para yatırmaya gittim, MT enpara şubesiz bankacılık ben sizin işlemi gerçekleştiremem demişti... Neyse bankanın içinde ki ATM den yatırmış sorunu çözmüştüm....Ondan sonra da enpara yı sadece ödemeler için kullanıyorum....
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Yaw bir kural var ama surekli esnetme derdindesiniz neden boyle arkadaslar, abd elcilik islem yapmiyorum diyor ama bizim halkimiz gidiyor kapinin onunde eline de kagit alip okuyor, hos onlara da daha once verilen randevulari iptal etmeleri de hata, cunku daha once kazanilmis haklari da iptal olmus oldu

saygilar
    Bizzat ENpara Mt'nin beyanı ile söylüyorum , gişeden - yüksek meblağlı tutarlar gişeden yatırılabiliyor ..
    Atm günlük yatırma limitinin 19.000 olmasından dolayı.
    Ben buradaki - sizin deyişinizle- kuralı , göremedim ?

Sayfa 355/997 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •