Sayfa 629/1006 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: Vob 24

PakBaris Guest
    Ben günlük te yazıyorum. Ekonomist guru değilim ki sadece uzun vade yazayım. Mesela dün "dolar kritik yerde dedim, grafik paylaştım" .
    Üstelik benim de zamanım değerli, ama her oyunun bir kuralı var. Borsada oynuyorsan hem güncel haberleri, hem de orta/uzun vadeli haberleri takip etmelisin, hele hele pozisyonun uzun ise. O yüzden çoğu kimse burada yazıyor, paylaşıyor.

Katılıyorum, bazen aşırı olumsuz yorumlar olabiliyor, borsanın gerçekleri ile örtüșmeyen. O tarz yorumları da "ya he he" deyip geçeceksin, veya çok itici geldiyse bloke edersiniz o kullanıcıyı.

Ama lütfen, herkes dinlemeye geçecekse, forumda ne işimiz var. İnternette, televizyonda tek taraflı dinlenecek çok haber kanalı var. O dediğiniz orada olur. Birileri konuşur, siz dinlersiniz, bilgi de öğrenirsiniz. (Ama, her websitenin veya TV'nin ya bir siyasi/ekonomik pozisyonu veya yönelimi var, ya da ciddi habercilik, veya sansür gibi nedenlerle pek çok gerçeği söyleyemiyorlar, çok afedersiniz göte göt diyemiyorlar.)

Bu forumu güzel yapan, çok sesli olması, her siyasi görüşten fikirlerin olması. Bu farklı fikirleri/yorumları sadece sinir edici durumlar olarak görmemek lazım.

Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Ben günlük te yazıyorum. Ekonomist guru değilim ki sadece uzun vade yazayım. Mesela dün "dolar kritik yerde dedim, grafik paylaştım" .
    Üstelik benim de zamanım değerli, ama her oyunun bir kuralı var. Borsada oynuyorsan hem güncel haberleri, hem de orta/uzun vadeli haberleri takip etmelisin, hele hele pozisyonun uzun ise. O yüzden çoğu kimse burada yazıyor, paylaşıyor.

Katılıyorum, bazen aşırı olumsuz yorumlar olabiliyor, borsanın gerçekleri ile örtüÈ™meyen. O tarz yorumları da "ya he he" deyip geçeceksin, veya çok itici geldiyse bloke edersiniz o kullanıcıyı.

Ama lütfen, herkes dinlemeye geçecekse, forumda ne işimiz var. İnternette, televizyonda tek taraflı dinlenecek çok haber kanalı var. O dediğiniz orada olur. Birileri konuşur, siz dinlersiniz, bilgi de öğrenirsiniz. (Ama, her websitenin veya TV'nin ya bir siyasi/ekonomik pozisyonu veya yönelimi var, ya da ciddi habercilik, veya sansür gibi nedenlerle pek çok gerçeği söyleyemiyorlar, çok afedersiniz göte göt diyemiyorlar.)

Bu forumu güzel yapan, çok sesli olması, her siyasi görüşten fikirlerin olması. Bu farklı fikirleri/yorumları sadece sinir edici durumlar olarak görmemek lazım.
    herkesin bi düşüncesi vardır. size olduğu gibi kimseye muhalefet etmem ama bende sizin dediğiniz o haberleri değişik olayları hiç ciddiye almadan ne söylendiğine değil ne olduğuna bakarım. onun için ayrışıyoruz. ne diyim bol şanslar diliyorum..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    herkesin bi düşüncesi vardır. size olduğu gibi kimseye muhalefet etmem ama bende sizin dediğiniz o haberleri değişik olayları hiç ciddiye almadan ne söylendiğine değil ne olduğuna bakarım. onun için ayrışıyoruz. ne diyim bol şanslar diliyorum..
    E o halde boşuna vakit kaybediyorsunuz bu forumda. Ne söylendiğini değil ne olduğunu bloomberg 24 saat veriyor. Hem forumdaki yazılanlar da sinirinizi bozmaz. Size de iyi şanslar, her ne kadar şansa inanmasam da.

Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    E o halde boşuna vakit kaybediyorsunuz bu forumda. Ne söylendiğini değil ne olduğunu bloomberg 24 saat veriyor. Hem forumdaki yazılanlar da sinirinizi bozmaz. Size de iyi şanslar, her ne kadar şansa inanmasam da.
    bol şanslar.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Günlük macd bile referans çizgisinin altındayken bu son çıkış çok inandırıcı değil. Haftalık cci tamamen ters orantılı şekilde ve halen -100 referansına yakınken çok iyimser olmak için erken.
    "Zirvelerde rüzgarlar sert eser."

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    daily

https://invst.ly/5gbuw

weekly

https://invst.ly/5gbv1

Bu şekilde bu endeks gidemez bence, tekrar aşağı sert vermeleri gerekiyor bu indi yapılarına göre.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    https://invst.ly/5gbx2

Zor bi görüntü var bu rsi kanal çizgisine göre. Ve ayrıca yukardan boru gibi rsi satı varken karar vermek güç üstüne üstlük aylık graphlarda da var bu sat

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    Dediğiniz gibi onca teknikçi uzman kişilerin yorumları ertesi gin çöp oluyor ve hala TV ye çıkıp yanıldık bile diyemiyorlarsa.Teknik yorum çoğu zaman ters çıkyorsa şu sonucu çıkarırım.Onlar olması gerekeni değil söylenmesi gerekenleri (Para babalarının) söyledikleri için takip ettiriyorlar malesef

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Sayfa 629/1006 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •