Originally Posted by
PakBaris
Ben günlük te yazıyorum. Ekonomist guru değilim ki sadece uzun vade yazayım. Mesela dün "dolar kritik yerde dedim, grafik paylaştım" .
Üstelik benim de zamanım değerli, ama her oyunun bir kuralı var. Borsada oynuyorsan hem güncel haberleri, hem de orta/uzun vadeli haberleri takip etmelisin, hele hele pozisyonun uzun ise. O yüzden çoğu kimse burada yazıyor, paylaşıyor.
Katılıyorum, bazen aşırı olumsuz yorumlar olabiliyor, borsanın gerçekleri ile örtüÈ™meyen. O tarz yorumları da "ya he he" deyip geçeceksin, veya çok itici geldiyse bloke edersiniz o kullanıcıyı.
Ama lütfen, herkes dinlemeye geçecekse, forumda ne işimiz var. İnternette, televizyonda tek taraflı dinlenecek çok haber kanalı var. O dediğiniz orada olur. Birileri konuşur, siz dinlersiniz, bilgi de öğrenirsiniz. (Ama, her websitenin veya TV'nin ya bir siyasi/ekonomik pozisyonu veya yönelimi var, ya da ciddi habercilik, veya sansür gibi nedenlerle pek çok gerçeği söyleyemiyorlar, çok afedersiniz göte göt diyemiyorlar.)
Bu forumu güzel yapan, çok sesli olması, her siyasi görüşten fikirlerin olması. Bu farklı fikirleri/yorumları sadece sinir edici durumlar olarak görmemek lazım.
herkesin bi düşüncesi vardır. size olduğu gibi kimseye muhalefet etmem ama bende sizin dediğiniz o haberleri değişik olayları hiç ciddiye almadan ne söylendiğine değil ne olduğuna bakarım. onun için ayrışıyoruz. ne diyim bol şanslar diliyorum..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri