Medya kanalı ile her zamanki gibi herkesi terse getirip, yoldular
Bu kadar basit
yok trendmiş, yok çizgiymiş, yok fedmiş hepsi traş
Sloganımız : medya pala el ele, ky göte gele
http://www.bloomberght.com/haberler/...ek-haneye-iner
en aktif bono ilerleyen dönemde 12.2 den 11 hatta 10.5 e inerse o zaman yeni zirve için hikaye olabilir ,110 üstü için yani yoksa temel pek desteklemeiyor şu an yeni zirveyi teknik desteklese de....(kim takar temeli diyorsanız siz de haklısınız)
Antalya Havalimanı aracılığıyla kente gelen yabancı turist sayısı, 13 Ekim Cuma günü itibarıyla 9 milyon 37 bine ulaştı. 1 Ocak- 13 Ekim tarihleri arasında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 63'lük artış kaydedilirken, 1-13 Ekim tarihleri arasında ise 544 bine yakın turist Antalya Havalimanı'na indi.
Rakamlar fena değil ,tüm zamanların rekoru 11 milyon idi tüm sene için Alman,Hollandalı kaybı olmasaydı rekoru zorlayacaktı demek...
Ptesi sali 200 gunlugun de altina inmistik !!
50 ve 100 ler coktan kirilmisti.
200 altinda durulmazdi. Teknikci abiler ole diyordu.
Herif de aynen 200 gunluk de kirildi artik ben almamaliyim dedi100 gunlugun altinda alim yaparsa cunku garan i 11 den alacakti.
Ya da tusa basamiyordu cunku 200 günlük kirilmisti.
haftaya yapılacak görüşmede böyle bir gündem yok demiş merkel...yani deniz hocanın analizi doğru çıktı...bu durumda ptesi kurumlar vergisi nedeniyle sanayi hisseleri baskı altında kalabilir...bankalar öncülük edecektir endekse...ptesi ye kadar suriye-kerkük kaynaklı ilave olumsuzluk yaşanmazsa özellikle salı günü sonrası 110 bin hareketi başlayabilir.
Kamar denen biri var sosyal medyada.
Bu son dususte 100 bin altindan bir is adami vob da cok yuklu alim yapti diyor.
Fotograf koymuslar. Isadami trol birine benzemiyor araştırma yaptim.
100 altina duserken 106 - 107 diyordu kamar.
Taniyan eden varmi ?
O isadami gencisadamlari derneginin baskanimis nette arastirdim. Trolluyecek birine de benzemiyor sanki.
Yer İmleri