Sayfa 631/1006 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Vob 24

vicente, olayı hala çakozlayamadın mı ?

genç iş adamı falan malı almadı

bu zengin kodamanlar parayı bir havuzda topluyorlar

blumbergte yorum yapan keltoş gibilerin oluşturduğu bir grup bu fonu yönetiyor

karı dönem sonu kırışıyorlar

olay bu kadar basit

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Kamar denen biri var sosyal medyada.
    Bu son dususte 100 bin altindan bir is adami vob da cok yuklu alim yapti diyor.
    Fotograf koymuslar. Isadami trol birine benzemiyor araştırma yaptim.
    100 altina duserken 106 - 107 diyordu kamar.
    Taniyan eden varmi ?
    O isadami gencisadamlari derneginin baskanimis nette arastirdim. Trolluyecek birine de benzemiyor sanki.

Bu forumda sadece sen, keremalkm ve vicente işi biliyorsunuz

diğerleri boş

kimse kusura bakmasın, gerçek bu

bundan sonra sadece bu kişileri takip edeceğim

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    haftaya yapılacak görüşmede böyle bir gündem yok demiş merkel...yani deniz hocanın analizi doğru çıktı...bu durumda ptesi kurumlar vergisi nedeniyle sanayi hisseleri baskı altında kalabilir...bankalar öncülük edecektir endekse...ptesi ye kadar suriye-kerkük kaynaklı ilave olumsuzluk yaşanmazsa özellikle salı günü sonrası 110 bin hareketi başlayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    vicente, olayı hala çakozlayamadın mı ?

genç iş adamı falan malı almadı

bu zengin kodamanlar parayı bir havuzda topluyorlar

blumbergte yorum yapan keltoş gibilerin oluşturduğu bir grup bu fonu yönetiyor

karı dönem sonu kırışıyorlar

olay bu kadar basit
    10 numara servet transferi oldu bu da hareketin cok uzayacagi konusunda dusunduruyor beni.
    Bu yeni sistemin hicbirseye baktigi yok direnc fln hikaye teknikciler kendini sanaal tatmin ediyor.

103 altinda durulmazz demeyen varmidi 100 - 200 günlük altinda durulmaz demiyor mu teknik.
    Noldu adam baktimi ?
    Ortalama altinda alim yaptiginda sistem mi izin vermedi

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    haftaya yapılacak görüşmede böyle bir gündem yok demiş merkel...yani deniz hocanın analizi doğru çıktı...bu durumda ptesi kurumlar vergisi nedeniyle sanayi hisseleri baskı altında kalabilir...bankalar öncülük edecektir endekse...ptesi ye kadar suriye-kerkük kaynaklı ilave olumsuzluk yaşanmazsa özellikle salı günü sonrası 110 bin hareketi başlayabilir.
    hiç kaybetmeyen trader!.. Çakma pazar malı armani t-shirtler ve kara gözlükler ile poz verip piyasayı yönettiğini iddia eden hiper trader. Hep çay arada kahve içer. İtibar edilmemesi gereken bir muhterem.

yahu perşembe erdoğan konuşmasında bombaladı,
    adam 1.000 puan aldı,

mantık bitti, ben artık böbrek üstü bezlerimle oynuyorum

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    10 numara servet transferi oldu bu da hareketin cok uzayacagi konusunda dusunduruyor beni.
    Bu yeni sistemin hicbirseye baktigi yok direnc fln hikaye teknikciler kendini sanaal tatmin ediyor.

103 altinda durulmazz demeyen varmidi 100 - 200 günlük altinda durulmaz demiyor mu teknik.
    Noldu adam baktimi ?
    Ortalama altinda alim yaptiginda sistem mi izin vermedi

6.  Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    yahu perşembe erdoğan konuşmasında bombaladı,
    adam 1.000 puan aldı,

mantık bitti, ben artık böbrek üstü bezlerimle oynuyorum
    Erdogan 2013 hazirandan beri bombalıyor surekli.
    Her konusmasinda en az 1000 puan satis geliyordu. Yabanci kusuyordu hemen.1 yil öncesi ozellikle 2-3 bin satislari görmüştük.
    Biri yabancıyı sattigina mi pisman ediyor cok guclu bir el var.
    Erdogan abd ye ettigi laflarin bu haftaki hakki 5000 puan satisti. Tam tersi oldu. Sut dokmus kedi gibi aldılar.

Neyse, şu kurumlar vergi artışı ile bakalım düşüş olacak mı ?
    Cuma 5 dk da yamulttu vadeliyi

sonra yolumuza bakarız

8. vize olayına piyasa anormal tepki verdi bence,devamında yaptırım da gelecek dendi herhalde,yaptırım gelmediği takdirde (umarım böyle birşey olmaz)dow balonu haricinde önemli bir risk yok(doğal afet gibi ne zaman olacağı belli olmayan riskleri saymıyorum)

Sayfa 631/1006 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •