MEGAP'IN YOLU UZUN (İSTERSE 5 TABAN YESİN !!!)
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Originally Posted by BJK Coccinella MEGAP'IN YOLU UZUN (İSTERSE 5 TABAN YESİN !!!) Üstad Grafiği teknik olarak açıklarmısınız birşey anlayamadım
Temel teknik herşey var. Daha öncede yazdık Megap bu düşerken bile aniden tavana gidebilir. Yukarıdan yakalanan KY umarım yoktur. Varsada zararına çıkmasın. Biraz sabır
Son düzenleme : basak; 15-10-2017 saat: 13:17.
Originally Posted by BJK Coccinella MEGAP'IN YOLU UZUN (İSTERSE 5 TABAN YESİN !!!) Originally Posted by ozonel Üstad Grafiği teknik olarak açıklarmısınız birşey anlayamadım Kimse birşey anlayamasın diye attım o grafiği, anlayan anlıyor. Sır sır
Originally Posted by BJK Coccinella Kimse birşey anlayamasın diye attım o grafiği, anlayan anlıyor. Sır sır he he
Originally Posted by ozonel he he Kafa basmadı di mi?
Originally Posted by BJK Coccinella Kafa basmadı di mi? Yok basmadı.paylaşımcı değilsiniz.bilgi paylaştıkça kazanırsın.ciddi zarar ettim.ama sorun değil.
Originally Posted by ozonel Yok basmadı.paylaşımcı değilsiniz.bilgi paylaştıkça kazanırsın.ciddi zarar ettim.ama sorun değil. Neyi paylaşmamı bekliyorsunuz? Zararda olan sadece siz değilsiniz. Nasıl sabredilmesi gerektiğini anlatacak kadar sabırlı değilim...
Forum Rules
Yer İmleri