Sayfa 19/267 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 2129 madde; 145 - 152 arası.

Konu: MEGAP - Mega Polietilen

1.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    3 ay brutte yattigimiz oldu 15 gun surecek bu brut takas 2 tabani dedigin rakam nereye geliyor o hesabi bir yap .sayet 2 taban yesin elimdekini satmayip 20 bin lot daha alacagim.Ve aldigimin portfoy resmini buraya atacagim ilk tabanimiz 96 sali gunu ikinci taban 76 bu hesaplari iyi bak.bu isten anlamadigin belli.y.t.d.

Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Salı günü 1 altına düşmezse senden özür dileyeceğim sen çok anlıyorsun diyeceğim seni her sayfada öveceğim.👍

2.  Alıntı Originally Posted by ozonel Yazıyı Oku
    Salı günü 1 altına düşmezse senden özür dileyeceğim sen çok anlıyorsun diyeceğim seni her sayfada öveceğim.👍
    Niyetim sen cok biliyorsun ben cok biliyorum diyerek sidik yaristirmak degil.hergun kaybolacak para bizim paramiz ve kaybolup giden zaman.ozur dilemenize gerek yok.ozur dileyince kaybolan para geri gelmeyecekse ne anlami var.sadece kizdigim elinizde done olmadan 2 taban yer cumlesidir.varsa bilginiz olumsuz paylasin bilgi sahibi olalim.bende biliyorum brut takasa yatirimcinin nasıl baktığını.y.t.d.

3. Hanımefendi brüt takas yiyen bir sürü hisse örneği var.tek farkımız diğerleri yükselirken biz düşerken yedik.ama sonuç olarak hepsi düşüyor.megapı niye istisna tutuyorsunuz ?farkı ne ? Ha şunu deyin fiyatı çok ucuz zaten nereye düşecek deyin mesela ama bilançosu çok zayıf bir şirket.birileri bilerek brüt takasa soktu.niyet neydi acaba bunuda sorgulamadan edemiyorum.hisse toplamak mı yoksa günlükçüleri kovalamak mı,bu önümüzdeki hafta göreceğiz.ama gördüğüm tablo iç açıcı değil.

4. Bayan degil erkegim.rumuzu degistirmek gerekiyor demekki.gelecek hafta ben alici tarafinda dediginiz rakamlarda bekliyor olacagim.saygilarimla herkese iyi hafta sonlari.y.t.d.

5. Bu sermaye ve karlilik dusukse ben birsey bilmiyorum.o yuzden sermaye ve karindan hissenin olmasi gereken degeri yazmayacagim.1 yil daha beklerim.saygilar y.t.d.

6.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku

Bu sermaye ve karlilik dusukse ben birsey bilmiyorum.o yuzden sermaye ve karindan hissenin olmasi gereken degeri yazmayacagim.1 yil daha beklerim.saygilar y.t.d.
    Evet komik rakamlar 6 aylık satış tutarı 8 milyon tl.türkiyede binlerce şahıs Ve tüzel kişi şirketler o ciroyu rahatlıkla yapıyor.sanki spk korkusundan zoraki yüksek kar gösteriyor

MEGAP'IN YOLU UZUN (İSTERSE 5 TABAN YESİN !!!)

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    MEGAP'IN YOLU UZUN (İSTERSE 5 TABAN YESİN !!!)

Üstad Grafiği teknik olarak açıklarmısınız birşey anlayamadım

Sayfa 19/267 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •